Versier je huis met de leukste paasversiering!

Versier je huis met de leukste paasversiering!

De lammetjes springen in de wei, de bloemen staan in bloei en het zonnetje begint weer te schijnen. Kortom: de lente komt eraan! En wat is er het leukst aan de lente? Juist, Pasen! Dit jaar vieren we Pasen net iets anders dan normaal. Ondanks dat iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven, mag dat de pret niet drukken. Bij Feestbazaar vind je genoeg leuke items om tijdens deze rare tijd Pasen alsnog thuis te vieren!

Pasen 2020!

Terwijl de wereld uit haar winterslaap ontwaakt, brengen we jou alvast op de hoogte van de leukste versiering en verkleedpakken voor het grote paasfeest. Dit jaar hebben wij veel nieuwe pakken en versiering toegevoegd aan ons assortiment. Allemaal zodat jij op je paasbest bent op 12 april! 

Ruim assortiment paashaas pakken

Weet jij de beste verstopplekken? Kruip in de huid van de paashaas en verstop zo veel mogelijk eieren! De paashaas pakken zijn er voor iedereen; van jong tot oud. Voor de allerkleinsten is een trappelzak of cape in thema een leuke optie. Natuurlijk beschikken wij over een ruim assortiment paashaas pakken voor oudere kinderen en volwassenen. De pakken zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Naast de bruine paashaas lopen er dit jaar naar verluid ook roze, groene en blauwe paashazen rond. Wil je het groter aanpakken? Tover jezelf dan om tot ware paas mascotte!

Vier de lente in boerderijdier verkleedpakken

Lente; de tijd dat er veel jonge dieren geboren worden. Boerderijdier pakken passen dan ook perfect bij Pasen! Bekijk in onze webshop de ruime keus. Van kuiken tot varken, en van schaap tot konijn. Jouw favoriete dier zit er vast en zeker tussen! De verkleedpakken zullen gegarandeerd in de smaak vallen bij de kinderen. Accessoires maken elk kostuum helemaal af. Met schmink, maskers en oren maak jij Pasen 2020 tot een waar verkleedfestijn!

Nieuw: paasversiering!

Nieuw dit jaar in ons assortiment is de allerleukste paasversiering! Maak je huis helemaal paas-klaar met gekleurde lampionnen, swirls en slingers. De kleuren die bij Pasen en de lente horen zijn bijvoorbeeld geel, groen en pastelkleuren. Allerlei leuke decoratie in deze kleuren vind je gemakkelijk in onze paas categorie. Van plan een paasontbijt te houden? Paas tafeldecoratie zoals servetten en bordjes kunnen niet ontbreken! 

Bestel vandaag nog jouw paasartikelen

Zorg dat je op tijd jouw paaskostuum- of versiering in huis hebt en plaats vandaag nog je bestelling bij Feestbazaar. Bestellingen die vóór 21:00u geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Zo heb jij je pakketje de volgende dag al in huis! Spoed? Kies dan voor "Vandaag besteld = Vandaag in huis". Op maandag t/m vrijdag vóór 12:00u besteld is diezelfde avond nog in huis.

Voor alle soorten paasartikelen zit je bij de nr.1 feestwinkel goed. Hoe je ook dit jaar Pasen gaat vieren, team Feestbazaar wenst iedereen een geweldig Pasen toe!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.