Unieke Carnavalskleding voor heren, vrouwen en kinderen!

  • Geplaatst op
  • Door Feestbazaar
  • 0
Unieke Carnavalskleding voor heren, vrouwen en kinderen!

Nog even en het grootste verkleedfeest van het jaar is weer aangebroken: carnaval! Natuurlijk is het belangrijk dat jij in een te gek carnavalspak dit feestje gaat bezoeken! Met het ruime assortiment dat Feestbazaar te bieden heeft, slaag je gegarandeerd. Lees hieronder meer informatie over de populairste carnavalskleding en de nieuwe trends wat betreft carnavalsartikelen in 2018!

Top carnavalspakken!

Sommige verkleedthema’s komen ieder jaar weer terug en blijven altijd populair! Denk bijvoorbeeld aan safari kostuums, perfect geschikt voor grote groepen en je valt nooit uit de toon! Ook onze populaire hippie jurkjes en disco pakken doen het altijd goed. Lekker kleurrijk en opvallend zoals het hoort met carnaval! Liever wat stoerder? Ga dan voor het Sexy army girl kostuum of voor een Batmanpak als carnavalsoutfit!

Nieuwe carnavalskleding trends 2018

De trends van carnaval 2018 zijn al zichtbaar. Zo zijn de jump in kostuums ontzettend populair! Met zo’n carnavalskostuum aan lijkt het net of je door iemand gedragen wordt. We verkopen ze in verschillende thema’s, laat je bijvoorbeeld dragen door een pinguïn of door een Tiroolse dame, hilariteit alom! Ook de fotorealistische shirts worden veel verkocht. Handig voor als je gewoon een t-shirt aan wilt, maar er toch verkleed uit wilt zien. De realistische print zorgt toch voor een feestelijke uitstraling. Ga voor de indiaan, steampunk of hippie variant! Opvallend is ook dat het succes van Formule 1 coureur Max Verstappen niet onopgemerkt blijft onder de carnavallers, het blauwe race overall van de Nederlandse held is een zeer gewild item!

Ruime keuze Carnavalskleding heren, dames en kind!

Voor het hele gezin hebben we voldoende keuze! Diverse carnavalsjurkjes voor de dames in ieder gewenst thema, en voor de heren stoere verkleedkostuums en feestpakken in alle kleuren en soorten! Kinderen kunnen ook uitstekend bij ons slagen, veel carnavalskleding kind is verkrijgbaar in vele maten, zelfs voor de allerkleinsten verkopen we de leukste carnavalsoutfits baby!

Carnavalskostuum voor grote groepen nodig? Korting op je bestelling!

Lid van een carnavalsvereniging en wil je voor de hele groep een gaaf carnaval kostuum scoren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden na te gaan, vaak kunnen we  kostuums in een groter aantal binnen enkele dagen al verzenden! Daarnaast zijn er ook mogelijkheden tot korting, laat het weten als u interesse heeft en wij helpen u verder!

Carnavalskleren razendsnel in huis!

Plaats vandaag voor 20:00u nog je bestelling bij Feestbazaar en je hebt je pakket met carnavalskleren de volgende dag al in huis! Liever dezelfde dag al? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden. Profiteer van het ruime assortiment en de goede service van Feestbazaar, plaats vandaag nog je bestelling!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.