Carnavalskleding kind


Carnavalskleding kind

De leukste en goedkoopste carnavalskleding voor kinderen tref je hier aan! Voor kinderen is carnaval een bijzondere gebeurtenis, daarom is het belangrijk voor ouders om de beste en leukste carnavalkostuums voor kinderen te vinden. 

Gek, schattig, stoer, mooi, grappig, serieus, eng; dit zijn de treffende woorden die bij de kinder carnavalskleding horen. Uw kind en uzelf kunnen geen figuur of held bedenken of ze zijn te vinden in de webshop van Feestbazaar. Van bekende striphelden tot schattige elfjes en van kleurrijke dierenpakken tot stoere soldatenkleding; uw kind zal het zelfs moeilijk hebben om een lievelings carnavalkostuum te vinden. Zo'n enorm aanbod aan carnavalskostuum waar de kinderen uit kunnen kiezen.

Carnavalskleding kinderen in vele thema's!

We hebben hieronder enkele populaire carnavalskleding voor een kind in de schijnwerpers gezet:

Stripfiguren : We hebben we een groot assortiment aan carnavalspakken omtrent het thema 'stripfiguren'. De bekende stripfiguren of TV helden die uw kind graag op TV of in de bioscoop ziet zijn bij ons te verkrijgen. Heeft uw kind altijd gedroomd of gefantaseerd om Spiderman, Batman, Superman of Zorro te zijn? Dan kunt u via Feestbazaar alle dromen laten uitkomen! Deze carnavalkostuums en veel meer zijn namelijk te verkrijgen in onze webshop!

Dierenkostuums: Dieren zijn jaar in jaar uit populair bij de kids. Wat is er leuker of grappiger dan een kind in een dierenkostuum te zien! We beschikken over een enorm assortiment kinderkostuums met het thema dieren. Bekijk ons papegaaien kostuum, ooievaar kostuum, pinguinpak, vlinderjurk, wolvenpak, leeuwen kostuum, bijenpak en tijgerpak en veel meer. We hebben ook een compleet leeuwenpak, hondenpak en konijnenpak in de aanbieding.

Beroepkostuums: Kinderen zijn dol op het imiteren van verschillende beroepen. Doktertje spelen en politieagent worden is wel een van de geliefde spelletjes van kinderen. Nu kunnen ze het nog realistischer nabootsen door de hilarische kinder verkleedkleding aan te trekken. Wij hebben verschillende soorten beroepskleding, zoals het verpleegsters kostuum, soldatenpak, brandweerman outfit, politieagent pak en natuurlijk het pilotenpak!

Sprookjesfiguren: Tijdens het lezen of voorlezen van sprookjes en verhaaltjes verbeelden kinderen zich vaak als de helden en belangrijkste figuren van sprookjes. Met carnaval of een themafeest hebben ze het voordeel om in de voeten van hun geliefde sprookjesfiguur te kruipen. Een feeenpak, piratenpak, Ridder kostuum, Peter Pan kostuum, Doornroosje jurkje, Sneeuwwitje outfit, Robin Hood pak en het Roodkapje outfit zijn allemaal te vinden in onze online feestwinkel!

Zoals u ziet, een enorm aanbod aan leuke en goedkope carnavalkostuums voor uw kind!