Tropische verkleedfeesten in volle gang!

De zomerse themafeesten worden weer volop gevierd deze maanden. Wanneer staat er voor jouw een Hawaii feest op het programma?

Weer of geen weer, in de zomer staan de Hawaii themfeesten centraal! Niet gek natuurlijk, ideaal om bv. in de tuin een tropisch feest te geven waabij de dresscode 'Tropical' is.

De zomerse en kleurrijke decoratie zorgen voor een extra leuke sfeer welke het feest nog gezelliger maakt! Vlaggenlijnen, Hawaiaanse deurborden, opblaasbare palmbomen en flamingo's, coctailprikkers en veel meer laten de tuin stralen en omtoveren in een Tropisch decor! 

Het decor is een belangrijke voorwaarde om het Hawaii feest van extra glans te voorzien. Echter wellicht nog belangrijker is de Hawaii kleding! Hilarische, een beetje foute Hawaii blousjes voor de mannen mogen niet ontbreken! We hebben de Hawaii blouse in uiteenlopende modellen met verschillende prints. Van de standaard blauwe Hawaii blouse voorzien van de palmbomen tot de zomerse bloemetjes blouse in diverse kleuren!

Voor de dames zijn natuurlijk de Hawaii rokjes een must have! Deze zijn in diverse kleuren beschikbaar. Nog leuker is om een complete Hawaii set te dragen. Naast de Hawaii rok bevat deze 2 polsbandjes en een hoofdband in een soortgelijke kleur!

Last but not least zijn er de Hawaii kransen in vele kleuren en modellen. Deze accessoire mag natuurlijk niet ontbreken bij jouw Hawaii outfit. Ook leuk om als giveaway voor de gasten op het feest. Iedereen met zo'n Hawaii slinger om geeft een extra leuke uitstraling!

Have fun met jouw Hawaii themafeest!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.