Toppers kleding voor de Pretty in Pink Editie van 2018!

Toppers kleding voor de Pretty in Pink Editie van 2018!

De Toppers Concerten komen er weer aan! Dit jaar zijn de concerten op 25 t/m 27 mei! Ga jij ook? Scoor bij ons de perfecte Toppers 2018 outfit die helemaal in het thema ‘Pretty in Pink’ past.

Toppers in Concert - Het meezingspektakel van het jaar!

Met de leukste zangers van Nederland, Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit kan het niet anders dat de Toppersconcerten weer een grandioos succes gaan worden! Bijgestaan door diverse gastartiesten geven ze een show weg vol spektakel en met de leukste partysongs die iedereen meezingt! De Toppersconcerten hebben ieder jaar een thema met een bijbehorende dresscode, dit jaar is het thema Circus en is er gekozen voor de dresscode ‘Pretty in Pink’, een veelzijdig thema, qua Toppers kleding  kun je hier alle kanten mee op!

Toppers Circus jassen, jurken en veel meer!

Bekijk ons ruime assortiment dat helemaal aansluit bij het thema van dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan prachtige circusjassen in het roze voorzien van gouden details! Ook verkopen we te gekke circus giletten en gave slipjassen, allemaal beschikbaar in een heren- en damesversie! De jassen passen perfect bij het circusthema, je bent net een circusdirecteur en zult niet misstaan tussen alle feestende mensen in de Amsterdam Arena! Liever een roze jurkje? Ook die verkopen we! Kies voor een sexy paillettenjurkje en combineer deze met een boa, zo ben je een echte diva!

Speciale hilarische Toppers T-Shirts!

Liever geen circusjas of een roze jurk, maar graag iets simpelers? Bekijk dan ons te gekke assortiment Toppers t-shirts voorzien van de leukste teksten zoals ‘Ik heb er de kracht weer voor’ en ‘Mijn poesje kan kunstjes’. Uiteraard zijn de t-shirts knalroze, helemaal in stijl voor de Toppers! Bekijk de Toppers shirts op onze website en maak snel een keuze, de voorraden gaan razendsnel!

Roze accessoires en andere feestartikelen

Je outfit maak je pas echt helemaal af door deze te voorzien van de leukste roze accessoires! Denk aan een hoge hoed, een roze pailletten strikje of een opvallende stropdas. Of draag onder een roze slipjas een gouden legging en neon roze beenwarmers! Bekijk de feestaccessoires op onze website, er zit vast iets bij dat je outfit nóg gaver maakt! Kies voor een roze bril of een roze zweetbandensetje en je hebt direct een andere look!

Bestel je Toppers outfit bij Feestbazaar

Laat de voorpret alvast beginnen en bekijk ons ruime assortiment. Kies samen met je vrienden, familie, collega’s of met wie je ook naar de toppers gaat iets leuks uit! Gegarandeerd dat het eind mei een te gek feestje wordt! Bestel vandaag voor 20u je Toppers kleding en accessoires en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis! Grotere aantallen benodigd dan voorradig? Neem dan even contact op, vaak kunnen we toch binnen enkele dagen de gewenste aantallen verzenden! Zien we jullie bij de Toppers?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.