Toppers kleding kerst

Nr.1 in Toppers kleding

Naar de Toppers? Dit kan natuurlijk niet zonder verkleed te gaan in Toppers kleding. Toppers in concert, het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland viert deze winter haar 12,5 jarige jubileum! Op 20, 21, 22, 23 en 24 december zal dit op grootse wijze gevierd worden met de jubileum serie 'Christmas party of the year' in Ahoy Roterdam. Deze zal omgedoopt worden in Topperdam en er zal een ultiem kerstfeest plaatsvinden! 

Kerst kleding Toppers Dresscode 'Christmas red & Snowy white'

Tijdens de wintereditie zal de Toppers er weer een groot festijn van maken! De heupjes gaan los op de grootste kerstknallers uit het verleden en heden! Natuurlijk moet dat wel in toepasselijke toppers kleding! De dresscode zegt meer dan voldoende: er worden vele kerstmanpakken en kersvrouw jurkjes in Ahoy verwacht! Om de rode kleur wat te breken geldt ook 'Snowy white', oftewel flitsende witte glitterkleding, maar ook een gek en fout sneeuwpop kostuum is van harte welkom!

Toppers kleding kerst: meer dan 250 kostuums!

Belangrijk is zoals gezegd ieder jaar weer de dressode: ook voor de Toppers kleding kerst is er weer een gigantisch aanbod. Veel unieke, hilarische en leuke kleding voor de scherpste prijzen. Omdat het bij de kersteditie om de kleuren rood en wit draait hebben we een zee ruim aanbod samengesteld met fantatische kerstkleding voor de Toppers! Met meer dan 250 unieke kostuums zal je gegarandaard slagen bij het kiezen van een leuke kerst outfit!

Toppers kleding kopen online of in onze fysieke winkel

Hierboven ziet u de verschillende categorieen voor de Toppers in Concert kersteditie. Een enorm aanbod aan Toppers in Concert kleding voor man en vrouw, uiteenlopende accessoires zoals pruiken, baarden, stropdassen, strikken, bretels en veel meer!

Naast het eenvoudig en snel online kopen van jouw kerst kleding Toppers, kan je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Enkhuizen om de themakleding voor de kersteditie te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog een Toppers kostuum te kunnen scoren! De Toppers in concert kleren zijn zeer scherp geprijsd. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! 

Wil je meer informatie omtrent de Toppers kerst kleding voor man en/of vrouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Veel plezier alvast toegewenst bij het kiezen van jouw Toppers kleding en de Christmas edition van de Toppers in concert!