Toppers kleding 2017

Nr.1 in Toppers kleding

Naar de Toppers? Dit kan natuurlijk niet zonder verkleed te gaan in Toppers kleding. Toppers in concert, het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland viert dit jaar alweer haar 13-jarig bestaan! Op 26 en 27 mei 2017 zal je worden meegenomen naar de roerige tijden van het Wilde Westen. Stoere cowboys, sexy cowgirls en Indianen! De Amsterdam Arena zal omgedoopt worden in een groots Party Saloon!

Kleding Toppers Dresscode 'Glitter Country Rood'

Tijdens de 13e editie zal de Toppers er weer een groot festijn van maken! Het thema is Wild West THuis Best. De heupjes gaan los op een combinatie van The World Wildest Partysongs en het allerbeste uit ons eigen kikkerlandje!  Natuurlijk moet dat wel in toepasselijke toppers kleding! De dresscode zegt meer dan voldoende: Glitter Country Rood. Scoor een te gekke rode Western Toppers kostuum, maak het zo compleet en over the top mogelijk met een Cowboyhoed, cowboylaarzen, Holstr, Sherrif ster en maak de blits op het festijn!

Toppers kleding 2017: meer dan 350 kostuums!

Belangrijk is zoals gezegd ieder jaar weer de dressode: ook voor de Toppers kleding 2017 is er weer een gigantisch aanbod. Veel unieke, hilarische en leuke kleding voor de scherpste prijzen. Omdat het bij de 13e editie om de dresscode glitter country rood gaat, hebben we een zeer ruim aanbod samengesteld met fantatische rood gekleure cowboy, cowgirl en Indianen kleding voor de Toppers! Met meer dan 350 unieke kostuums zal je gegarandaard slagen bij het kiezen van een leuke Toppers outfit 2017!

Toppers kleding kopen online of in onze fysieke winkel

Hierboven ziet u de verschillende categorieen voor de nieuwe Toppers in Concert editie. Een enorm aanbod aan Toppers in Concert kleding voor man en vrouw, uiteenlopende accessoires zoals pruiken, baarden, stropdassen, strikken, bretels en veel meer!

Naast het eenvoudig en snel online kopen van jouw kleding Toppers, kan je ook een bezoek brengen aan onze winkel in Enkhuizen om de themakleding voor de 13e editie te bekijken. Tevens ideaal om last-minute nog een Toppers kostuum te kunnen scoren! De Toppers in concert kleren zijn zeer scherp geprijsd. Kortom, je zal 100% slagen bij Feestbazaar! 

Meer info over jouw toppers outfit via onze klantenservice

Wil je meer informatie omtrent de Toppers kleding voor man en/of vrouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbieden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Veel plezier alvast toegewenst bij het kiezen van jouw Toppers kleding en de Wild West, Thuis Best editie van de Toppers in concert!