Tiroler feesten zijn mateloos populair!

De Tiroler kleding vliegt momenteel als warme broodjes over de toonbank! Ook naar een Oktoberfest? Wees er dan als de kippen bij en scoor een Tiroler outfit!

De oktobermaand komt steeds dichterbij, oftwel tijd voor de populaire Tiroler – Oktberfeest party’s! Verkleed in een Lederhose of sexy Dirnl, een grote bierpul in de hand, foute muziek op en feesten maar! De Tiroler feesten worden steeds populairder in Nederland en vinden het gehele jaar door plaats met natuurlijk een piek in oktober!
 

Mensen uit de hele wereld reizen jaarlijks af naar Duitsland om in Munchen het grootste bierfestival ter wereld bij te wonen. Een ongekend spektakel dat ieder jaar door meer dan 5 miljoen mensen wordt bezocht. Ook steeds meer Nederlanders weten het festival te vinden. Er worden complete oktoberfestreizen aangeboden inclusief vervoer en overnachting. Dit feest moet je een keer meegemaakt hebben!
 

De tiroler kleding wordt ook veel gekozen als outfit voor Carnaval. Een foute Lederhose of Tiroler jurkje valt altijd goed in de smaak! Het Tiroler outfit is helemaal compleet met een typisch Beierse hoed en Tiroler blouse in combinatie met de broek! Natuurlijk mag de Tiroler Heidi pruik voor de dames niet ontbreken!
 

We hebben ook dit jaar weer een enorm groot en goedkoop aanbod aan Tiroler carnavalskleding. Het grootste aanbod van de Benelux! Verschillende Lederhosen voor de man zijn leverbaar, net als een enorm aanbod aan tiroler jurkjes en dirndls voor de vrouw. Een sexy korte dirndl of toch liever een lange tiroler jurk? Alles is beschikbaar voor de scherpste prijzen!
 

Van plan om samen met een grotere groep een Tiroler – Bierfeest bij te wonen? We hebben aantrekkelijke kortingen bij grotere afname. Neem daarom gerust even contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden indien u met meerdere personen te feesten gaat!

Veel plezier alvast toegewenst bij dit schitterende themafeest! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.