verkleedkleding

Op je paasbest in een dierenpak van Feestbazaar!

Op je paasbest in een dierenpak van Feestbazaar! Langzaam aan wordt het weer lente en is het gedaan met het koude weer. Er lopen alweer lammetjes in de wei en de natuur begint weer te ontwaken uit haar winterslaap. Het begin van de lente is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met Pasen! Weet jij al wat je aan doet tijdens deze feestdagen

Carnaval 2019 komt er alweer aan!

Carnaval 2019 komt er alweer aan! Het is alweer bijna carnaval! Dit jaar valt carnaval laat, pas begin maart, van 3 tot en met 6 maart is het zo ver! Kun jij het nog afwachten? En belangrijker: weet je al hoe je verkleed gaat dit jaar? Doe hieronder inspiratie op met geweldige thema’s en kostuums die ieder jaar weer populair zijn, en de nieuwste hits die dit jaar in opkomst zijn!

Vier de feestdagen in een kerst kostuum van Feestbazaar!

Vier de feestdagen in een kerst kostuum van Feestbazaar! Kerst staat alweer voor de deur! Bij deze feestelijke laatste dagen van het jaar hoort natuurlijk wel een mooie kerstoutfit, daarvoor zit je goed bij Feestbazaar. Bekijk onze ruime collectie kerstmanpakken, kerstjurkjes, elfenpakken en nog veel meer in de kerst categorie van onze webshop!