Ruime keuze Sinterklaas kostuums en Pieten pakken!

Ruime keuze Sinterklaas kostuums en Pieten pakken!

Nog even en de goedheiligman is met zijn pieten weer in ons land! Een echt volksfeest wat vooral voor de kleintjes altijd een bijzondere tijd van het jaar is! Koop alle benodigdheden voor een geslaagde pakjesavond en sinterklaasbezoekje bij Feestbazaar!

Complete Sinterklaas kostuums bij Feestbazaar

Een Sinterklaas kostuum is niet zomaar even een pak, bij een complete outfit komt heel wat meer kijken. Naast de Sinterklaasmantel, de onderjurk en de bekende mijter, is er nog wat meer nodig. Denk bijvoorbeeld aan een echte Sinterklaas staf, een dik Boek van Sinterklaas en een baard die tevens een goede vermomming is. Hoe beter het kostuum er uitziet, hoe leuker het voor kinderen is als Sinterklaas langskomt! Bekijk ons diverse assortiment en kies een mooie outfit uit!

Diverse kleuren en soorten pietenpakken

Bij een Sinterklaas horen natuurlijk ook pieten! Bekijk ons ruime assortiment zwarte pietenpakken in allerlei kleuren, maten en soorten! Ga bijvoorbeeld voor een fluwelen kostuum in een felle kleur gecombineerd met zwart, afgezet met gouden randen en details. Voor de vrouwelijke pieten hebben we ook pietenpakken met een rokje in het assortiment. Ook in kindermaten verkopen we diverse leuke pieten kostuums in verschillende kleuren!

Kies uit de vele Pieten pruiken een mooie uit!

Bij een mooi pietenpak hoort uiteraard ook een pietenpruik! Ga bijvoorbeeld voor een traditioneel exemplaar met zwarte krullen! Liever wat anders? Kies dan voor een damespieten pruik met vlechtjes of staartjes! Ook kun je natuurlijk voor een heel andere kleur gaan, denk aan bruin, blauw, paars of groen, het kan niet gek genoeg!
 

Vele zwarte pieten accessoires

Voor de pieten artikelen die je nog meer nodig hebt, ben je bij Feestbazaar ook aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een thermo maillot en zwarte handschoenen! Ook hebben we diverse veren voor op de baret in ons assortiment en verkopen we schmink en lippenstift in alle kleuren! Bij een echte zwarte piet hoort natuurlijk ook een grote witte kraag, ook van dit artikel verkopen we verschillende soorten in onze webshop!

Sinterklaas versiering en decoratie scoor je ook bij Feestbazaar

Komt Sinterklaas langs op school of bij een vereniging? Of wil je het thuis gewoon gezellig maken in deze bijzondere periode? Kies dan voor gezellige sinterklaas decoratie! Denk bijvoorbeeld aan sinterklaas vlaggenlijnen, leuke zwaaivlaggetjes en een grote vlag om sinterklaas te verwelkomen. Maak van de sinterklaastijd de gezelligste tijd van het jaar met de leukste sinterklaas versiering uit onze webshop, neem snel een kijkje!

Bestellen doe je snel en eenvoudig bij Feestbazaar

Feestbazaar biedt een ruim assortiment sinterklaas en pietenkostuums. Maak een keuze uit het ruime assortiment en plaats snel en eenvoudig je bestellen. Wanneer je voor 19:00 uur bestelt heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Liever jouw feestkleding dezelfde dag al? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.