Pasen 2018; Welk Paashaas pak is jouw favoriet?

  • Geplaatst op
  • 0
Pasen 2018; Welk Paashaas pak is jouw favoriet?

De lente is weer begonnen! Dit betekent dat de tijd van de boerderijdieren is aangebroken. Ze krijgen allemaal kleintjes, lammetjes, kalfjes en kuikens zijn volop te zien! Ook komen de paasdagen eraan, de tijd van de kippen en konijnen. Voor kleine kinderen altijd een bijzondere periode, ze leren veel over de natuur! Wat is er leuker voor ze dan hier zelf onderdeel van te zijn in een kippenkostuum of paashaas pak?

Diverse soorten hazenpak kind in het assortiment!

Laat jouw kind deze paasdagen de paashaas zijn en koop een leuk paashaas pak voor hem! We verkopen diverse soorten, denk bijvoorbeeld aan een paashaas kostuum pink of een bruin exemplaar gemaakt van een zachte stof. Ook voor de allerkleinste maatjes verkopen we baby paashaaspakjes, zo kan iedereen mee doen! Ook als carnavalskleding is een hazenpak zeer geschikt, zo heb je daarvoor ook alvast een kostuum in huis!

Ook vele andere dierenpakken beschikbaar

Liever een ander dier? Ook dat is zeker mogelijk. Denk aan een koeienpak of een te gek kippen kostuum. In kindermaten of voor volwassenen, alles behoort tot de mogelijkheden. Wat dit jaar ook erg populair is, zijn de ‘Draag mij’ kostuums, waarbij het lijkt of gedragen wordt door een dier of een persoon. Voor Pasen zijn het Draag Mij kostuum kip en de Jump-In Koe bijvoorbeeld populair. Dat is nog eens origineel!

Mascotte pak paashaas kopen

Ben je op zoek naar een kostuum voor een vereniging, school of een andere organisatie? Ga dan voor een mascotte paashaas! Kinderen zullen deze paashaas helemaal geweldig zoeken! Hoe leuk is het om eieren te zoeken met deze paashaas? We verkopen diverse modellen paashaas kostuums in verschillende kleuren en prijsklassen, bekijk snel de ruime keuze!

Bestel jouw verkleedkleding dames, heren of kind bij Feestbazaar!

Maak de paasdagen nog feestelijker met leuke verkleedpakken. Bekijk ons ruime assortiment en maak snel een keuze uit het grote aanbod. Ook als carnaval kleding zijn de dieren kostuums uitermate geschikt! Bestel vandaag voor 20:00u, en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis! Profiteer snel van de razendsnelle bezorging en goede service van Feestbazaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.