Op je paasbest in een dierenpak!

Op je paasbest in een dierenpak!

Pasen 2017 staat voor de deur! Hoogste tijd om eens gek te doen en een dagje als Paashaas, Kip, Konijn of Koe door het leven te gaan. Lees snel onze blog en doe alvast wat inspiratie op!

Verkleedkleding Pasen 2017

Pasen staat alweer bijna voor de deur! Heb je al gezellige plannen gemaakt met vrienden of familie? Je kunt de paasdagen nog meer kleur geven door gekke dieren verkleedkleding aan te trekken! Houd het bescheiden en kies voor een simpele konijnenmuts, of pak juist groots uit en kies voor een compleet dierenkostuum waarin niemand je meer herkent!

Een Kippenpak, Konijnenpak of Koeienpak?

Wat dacht je van een roze konijnenkostuum, of een kippenpak met vleugels? Het kan niet gek genoeg tijdens de paasdagen! Ga verkleed als een gevlekte koe of als een schattig schaapje! Zijn er veel kinderen op het paasfeest waar jij heen gaat? Ga verkleed in een paashaas kostuum en loop rond terwijl zij de door jou verstopte paaseieren zoeken in de tuin. Dat zorgt gegarandeerd voor een verhoging van de feestvreugde!

Dierenpakken kinderen

Kinderen zijn meestal dol op verkleden! Verwen ze deze paasdagen en koop leuke dieren carnavalskleding voor ze, ideaal voor pasen! We hebben het in alle soorten en maten in het assortiment, dus er is voor ieder wat wils. Zo verkopen we dierenpakken die tot maat 164 beschikbaar zijn, maar hebben we ook dieren trappelzakkenvoor de allerkleinsten! De Paashaaspak mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Dieren verkleedaccessoires

Vind je een heel kostuum wat te veel van het goede, maar vind je het wel leuk om iets speciaals te dragen met de paasdagen? Kies dan voor te gekke feestartikelen zoals een dierenmasker van bijvoorbeeld een kip, of voor een diadeem met konijnenoortjes. Koop er een aantal zodat je vrienden ook mee kunnen doen en maak er een echte beestenboel van! Zo zie je er in een handomdraai op je paasbest uit!

Een Paashaas pak snel en eenvoudig online kopen!

Feestbazaar heeft een ruime collectie te gekke verkleedkleding en bovendien een supersnelle levering! Bestel voor 16:00u en je ontvangt de bestelling al de volgende dag! Zelfs same day delivery is mogelijk. Plaats in dat geval de bestelling voor 12:00u en de bezorging is dezelfde avond al! Bekijk snel onze verkleedkleren pasen pagina voor een te gekke Paashaas pak en véél meer!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.