Maak jouw tropische party compleet met Hawaii kleding!

Maak jouw tropische party compleet met Hawaii kleding!

Geef jij deze zomer een Hawaii feestje? Pak dan groots uit door voor de juiste Hawaii decoratie en feestkleding te kiezen! Lees verder om inspiratie op te doen voor tropische versiering!

Ga voor een zomerse outfit met Hawaii kleding!

Als jij het feestje geeft moet je qua look natuurlijk het goede voorbeeld geven! Ga voor een opvallende hawaii blouse met een vrolijke print en je zit gegarandeerd goed! Maak de outfit nog completer met een hawaii slinger om je nek en een gekke papegaai zonnebril op je neus. Ook voor dames hebben we leuke hawaii kleding in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een leuke jurk met een tropische print of een kokosnoten top! Doe een hawaii haarbloem in je haar en je bent helemaal klaar voor het hawaii feestje!

Kies een opblaas palmboom als aankleding op je feestje!

Naast een leuke outfit is het natuurlijk ook belangrijk dat de omgeving er tropisch uitziet! Creëer eenvoudig een hawaii sfeer door een opblaas palmboom neer te zetten! Ga voor een exemplaar met koeler zodat de drankjes lekker koud blijven! Ook een opblaasflamingo, een opblaasbare zon en een opblaas krokodil zullen het goed doen!

Kies voor de leukste hawaii versiering

Versier de feestruimte met aloha slingers, hawaii lampionnen en guirlandes gemaakt van hawaii bloemetjes! Laat je gasten drinken uit kokosnoot bekers en doe leuke parapluutjes in de glazen! Zorg voor lekkere zomerhits op de achtergrond en ga voor tropische activiteiten zoals limbo dansen en cocktails shaken!

Een hawaii slinger maakt de tropische party helemaal af

Wil je dat iedereen op jouw feestje aan het thema mee doet? Bestel dan voor alle genodigden een hawaii krans in een leuke kleur! Zo ontstaat er direct een zomerse sfeer en de gasten zullen zich extra welkom voelen! Ga voor hawaii slingers met veel verschillende kleuren of ga voor een felle neonkleur!

Begin je tropische party bij Feestbazaar!

Bekijk de hawaii artikelen en de feestkleding die wij verkopen en maak snel een keuze uit het ruime assortiment! Kies voor versiering en een tropische outfit en je bent er helemaal klaar voor! Wanneer je voor 16:00 bestelt, heb je je bestelling al de volgende dag in huis en kan het feest beginnen! Dezelfde dag nog nodig? Kies dan voor Sameday delivery.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.