Hijs de piratenvlag en voel je piraat in een Jack Sparrow Kostuum!

Hijs de piratenvlag en voel je piraat in een Jack Sparrow Kostuum!

Fan van Pirates of the Caribbean? Schaf piraten kleding aan en voel je voor even een echte zeerover! We hebben een ruim assortiment piraten outfits in alle soorten en maten!

Hang een piratenvlag op!

De nieuwe Pirates of the Caribbean film draait in de bioscopen! Reden genoeg om een piratenfeestje te vieren! Zorg dan dat je voldoende piraten versiering in huis hebt! Hang een grote piratenvlag voor het raam en versier de rest met piratenvlaggetjes en andere piraten decoratie. Zet hier en daar een schatkist neer en hang wat skeletten en doodskoppen op voor een luguber Pirates of the Caribbean sfeertje.

Kies voor een stoer piraten kostuum

Natuurlijk moet je outfit ook goed zijn! Kies voor een stoer piratenpak en maak indruk op iedereen! Wil je als de enige echte Jack Sparrow? Ook dat is een optie! Kies voor een Jack Sparrow kostuum en iedereen zal tegen je op kijken! Combineer je kostuum met accessoires zoals een Jack Sparrow hoed, een ooglapje, een haak en een papegaai op je schouder.

Sexy piraten jurkjes voor dames!

Ook voor vrouwelijke piraten hebben we een ruim aanbod in onze webshop. Diverse sexy piratenoutfits die je een vervaarlijk maar verleidelijk uiterlijk geven! Hou je niet zo van die typische piratenkleuren? Ga dan voor een roze piratenjurk! Ook als je liever een langer model draagt hebben we voldoende keuze. Combineer het piraten jurkje met een mooie netpanty, een ooglap met strass steentjes en een neppistool!

Piratenkleding voor je zoon of dochter!

Ook voor de allerkleinste piraatjes onder ons hebben we leuke outfits! Zo hebben we zelfs een piraten babypakje in het assortiment! Voor de wat grotere hebben we een leuke kapitein haak outfit, een stoer piratenjurkje en nog veel meer! Combineer de kostuums met een mooie piratenhoed, een piraten ooglapje of een piraten zwaard dat net echt lijkt!

Bestel je piraten feestkleding eenvoudig bij Feestbazaar

Bekijk het ruime assortiment in onze webshop en plaats snel een bestelling! Naast Piratenkleding hebben we ook feestkleding voor vele andere thema's op voorraad! Plaats je je bestelling voor 16:00 dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! Heb je je outfit dezelfde dag al nodig? Kies dan voor Sameday delivery.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.