Hawaii weken bij Feestbazaar!

De zomer is in volle gang en dat merken we goed aan de verkoop van de tropische carnavalskleding en Hawaii decoratie! De Hawaii party's groeien weer als paddenstoelen de grond uit!

Het gehele jaar door worden Hawaii party’s gegeven, s'winters met - 10 graden waarbij het thema bij een weekendje Centerparcs 'Hawaii' is of met Carnaval. Maar logischerwijs is de piek van de tropische verkleedfeesten in de zomer. Ook dit seizoen hebben we weer een enorm aanbod aan Hawaii verkleedkleding en allerlei toebehoren. Hawaii blousjes, Tropische jurkjes, Zomerse shirts, complete Hawai kostuums en meer is beschikbaar tegen de allerlaagste prijzen! De verkleedkleding is leverbaar voor zowel man, vrouw als kind. Oftewel voor ieder wat wils!
 

Ook hebben we voor de finishing touch een ruime keuze aan leuke accessoires. Hawaii haarbloemen, kransen in allerlei kleuren en modellen, tropische feestbrillen, Hawaii hoeden, pruiken en meer is verkrijgbaar in onze shop!
 

Naast de Tropische verkleedkleren mag natuurlijk de versiering voor de Beach- en Hawaii feesten niet ontbreken! Wat te denken van vele opblaasbare feestartikelen zoals een Falmingo, aap, banaan, papegaai, krab, cactus, surfboard, palmboom en meer! Ook vlaggenlijnen en wanddecoratie is beschikbaar. Verder voor wie echt indruk wilt maken met de aankleding hebben we zelfs Hawaii barren met bijbehorende krukken!
 

Lets get the party started!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.