Hawaii shirts, Hawaii kransen en dé trends van deze zomer!

Hawaii shirts, Hawaii kransen en dé trends van deze zomer!

De zon schijnt in Nederland! Tijd voor een tropische party compleet met Hawaii versiering, laat die flamingo’s, ananassen en andere zomerse items maar komen!

De leukste Hawaii shirts en hawaii kransen!

Als je denkt aan Hawaii is natuurlijk het eerste wat in je opkomt Hawaii shirts! Deze shirts met kleurige prints verkopen we in allerlei kleuren en maten. Kies voor een exemplaar met blauwe tinten of voor een blouse waar letterlijk alle kleuren in terug te vinden zijn! Ook in kindermaten hebben we diverse Hawaii blouses in het assortiment. Zo kan iedereen in een gave outfit naar de tropische party!

Met de juiste Hawaii accessoires maak je je outfit compleet

Met alleen een Hawaii blouse ben je er natuurlijk nog niet, dat kan namelijk nog veel leuker! Maak je look af door hier bijvoorbeeld een Hawaii krans, een tropische zonnebril of een mooie strohoed aan toe te voegen. Voor de dames verkopen we diverse leuke Hawaii rokjes, combineer deze met de kokosnoot bh en je bent klaar voor de dansvloer!

Trendy deze zomer!

Ieder jaar zijn er natuurlijk bepaalde zomerse artikelen die extra populair zijn en er echt uitspringen. Dit jaar is dat alles met flamingo’s! Of dat nu een feestpak bedrukt met flamingo’s is of leuke bekertjes en bordjes met een flamingo print, deze vogel is mateloos populair! Ook de grote zwembanden in de vorm van een flamingo gaan als warme broodjes! Nog zo’n populaire vogel is de toekan. Bestel vrolijke ballonnen en honeycombs van deze vogel voor een tropische uitstraling!

Tropische opblaasartikelen

Opblaasartikelen zijn leuk om je tuin mee te decoreren tijdens een zomerse party, hang hier en daar een opblaasbare aap op, kies voor een opblaaszon of zet een opblaasbare papegaai in een boom. Natuurlijk verkopen we ook grotere opblaasartikelen waar je heerlijk op in de zon kunt liggen of op het water kunt ronddobberen. Kies voor de mega avocado met losse pit die je als strandbal kunt gebruiken of het unicorn luchtbed!

Snel alles in huis voor je Tropische party met Feestbazaar

Plaats je bestelling bij ons en je kunt er zeker van zijn dat je je items razendsnel in huis hebt! Bestel voor 20:00 uur ’s avonds en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Liever dezelfde dag al genieten van je bestellen? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk snel ons Hawaii assortiment en maak snel een keuze!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.