Grote keuze petticoats en andere jaren 50 kleding!

Grote keuze petticoats en andere jaren 50 kleding!

Swing er op los in de leukste Rock and roll kleding!

Een jaren 50 feestje op het programma staan? Trek dan een spetterende Rock and roll outfit aan! Ga voor een leuke polkadot jurk in een klassiek jaren 50 model! Swing er op los in zo'n mooie jurk en je zult stralen op de dansvloer! Ook voor heren hebben we een ruime keuze aan jaren 50 kleding, van mooie feestpakken tot te gekke jasjes!

Ga als een jaren 50 icoon en kies voor een Elvis kostuum

Als je aan de jaren 50 denkt, dan denk je natuurlijk direct aan Elvis! Bekijk ons ruime assortiment aan verschillende Elvis pakken en maak een keuze! Maak je look compleet met een echte Elvispruik inclusief vetkuif en een te gekke Elvis bril! Als dame kun je als Marilyn Monroe naar het Rock and roll feestje, trek de bekende witte Marilyn Monroe jurk aan en combineer deze met een Marilyn Monroe pruik en je bent een echte lookalike! 

Ga voor Grease kleding met je vriendengroep!

Als je aan Rock and roll jurken denkt, dan denk je natuurlijk direct aan Grease! De filmhit die zich afspeelt in het Rock en roll tijdperk! Ga als de Pink lady's samen met je vriendinnen en combineer een petticoat met een stoer roze jasje! Of ga voor een Sandy Kostuum en hijs je partner in een John Travolta pak! Steel zo de show op ieder jaren 50 feestje, iedereen zal jullie herkennen en het gaaf vinden om met een filmster te dansen!

Maak je jaren 50 jurk compleet met een petticoat!

De jaren 50 was ook echt de tijd van de petticoats, je kon niet zonder! Schaf bij je rock en roll rok een mooie petticoat aan om je look af te maken. Kies een witte of zwarte die er voor zorgt dat je jurk extra mooi valt. Combineer de rock and roll kleding met jaren 50 sokjes met een kanten randje  en een mooie haarband met een polkadot patroon!

Je Rock and Roll kostuums vlot in huis met Feestbazaar

Bij Feestbazaar slaag je voor alles wat je nodig hebt voor een te gekke Rock and roll party. Scoor de leukste outfits en de grappigste attributen en maak er een topfeest van! Als je vandaag voor 16:00 je bestelling plaatst, heb je jouw feestkleding de volgende dag al in huis! Liever dezelfde dag al je outfits passen? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.