Gouden kleding voor een themafeest goud!

Gouden kleding voor een themafeest goud!

Goud is een echt feestelijke kleur en doet het goed op ieder feestje! Een goud themafeest is ook altijd een goed idee. Iedereen kan eenvoudig met wat accessoires een look met goud creëren! Liever wat meer? Ga dan voor gouden kleding en verschijn heerlijk

Grote keuze gouden kleding

Als je op zoek bent naar gouden kleding zit je goed bij Feestbazaar! Voor de dames hebben we diverse leuke gouden jurkjes in het assortiment. Ga voor een exemplaar bezaaid met pailletten of voor een jurkje met een subtielere gouden glans. Voor dames verkopen we ook diverse gouden rokken en tops! Heren hebben ook een ruime keuze gouden kleding in onze webshop. Ga voor een sjiek gouden colbert, een overhemd met gouden pailletten of een gouden gilet! Goud valt goed op en is een kleur die echt past bij een feestelijke avond!

Zet een gouden pruik of gouden hoed op je hoofd!

Bij verkleden hoort ook iets op je hoofd zetten! Kies voor een gave pruik met gouden plukjes of kies een pruik die helemaal uit goudkleurige slierten bestaat. Liever een gouden hoed? Ga voor een elegante hoge hoed met pailletten en mooie gouden stof. Of kies voor een gouden bolhoed of een funky gangster hoedje!

Gouden handschoenen en andere gouden accessoires maken de outfit af!

Je look kun je helemaal compleet maken door voor gouden feestartikelen te kiezen! Ga voor een gouden stropdas of doe een gouden strik om je nek. Voor de dames zijn gouden handschoenen heel geschikt, of kies voor een goudkleurige legging of gouden kousen. Een gouden oogmasker maakt je look extra mysterieus en een gouden bril is ook altijd een leuk accessoire! Bekijk snel de ruime keuze aan accessoires en vul je outfit aan met de leukste feestartikelen!

Jouw feest? Kijk voor te gekke gouden versiering bij Feestbazaar!

Is het jouw feestje waar het thema de kleur goud is? Koop dan de gouden versiering en decoratie bij ons! We verkopen gouden vlagggenlijnen, gouden ballonnen, gouden borden en nog veel meer leuke feestelijke versiering in de kleur goud!

Bestel gouden kleding en accessoires bij Feestbazaar!

Bekijk het ruime assortiment in de webshop en maak je keuze uit het ruime aanbod gouden kleding, accessoires en andere feestartikelen. Plaats je bestelling voor 16:00 en je hebt de producten de volgende dag al in huis. Liever dezelfde dag je spullen al bezorgd hebben, kies dan voor de optie Sameday delivery en je ontvangt je pakket dezelfde avond al!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.