Enge Halloween kostuums bij Feestbazaar!

Enge Halloween kostuums bij Feestbazaar!

Wil jij met Halloween de engste en best verkleedde persoon op de party zijn? Koop dan je outfit bij Feestbazaar! Vul je Halloween kostuum aan met de engste accessoires en je bent niet van een echte zombie of andere engerd te onderscheiden!

Gigantische keuze uit verschillende Halloween kostuums

Weet je nog niet precies wat voor Halloween outfit je aan wilt? Ga dan rondneuzen op onze website en kijk je ogen uit! Heksenpakken, duivel kostuums, geest outfits, je komt ogen te kort! Liever wat originelers? Ga dan verkleed als Chucky uit die enge films, als Freddy Krueger of ga in een levensechte zombie kostuum, compleet met zichtbare ingewanden! Ook als je een sexy Halloween pakje wilt hebben we voldoende keuze, ga als sexy zombie nurse, of als zombie bride, of kies voor een strak skelet pakje met glow in the dark botten!

Vele soorten Halloween maskers

Bij Halloween hoort natuurlijk ook een lekker griezelig masker! Ga bijvoorbeeld voor een weerwolf masker met bloeddoorlopen ogen, of kies voor een zombie masker waarbij een oog uit de oogkas hangt! Of kies een van de vele killer clown maskers die we in het assortiment hebben, compleet met haar! Combineer deze met een killer clown kostuum en je ziet er doodeng uit! Ook kun je kiezen voor enge chucky maskers en scream maskers! Match een eng masker met het perfecte Halloween kostuum en je hebt de outfit van de avond. Voeg er wat accessoires aan toe zoals witte handschoenen, een plastic mes of Halloween zombie lenzen en je bent klaar voor een avondje griezelen!

Kies een opvallende Halloween pruik!

Pruiken kunnen je in een klap een heel ander uiterlijk geven! Kies bijvoorbeeld voor een lange zwarte heksenpruik om je heksen kostuum meer kracht bij te zetten, of ga voor een pimpelpaarse vampierenpruik die je look nog mysterieuzer maakt. Combineer de Halloween pruik met het juiste kostuum! Zet een witte pruik op bij een geest kostuum zoals het piraten geest kostuum en kies de Frankenstein pruik als je ook het Frankenstein pak draagt, zo kom je nog overtuigender over!

Enge Halloween decoratie en versiering

Geef je zelf een Halloween feest? Goede Halloween decoratie is het halve werk! Verwelkom je gasten door een  Halloween loper met bloedspetters uit te rollen, dat is nog eens een welkom! Zorg dat binnen de kamer bezaaid is met spinnenwebben, en dat er genoeg te zien is! Denk bijvoorbeeld aan zombie poppen, hang hier en daar een heksje op en zet wat grafzerken neer voor extra sfeer! Wil je het nog enger maken? Kies dan voor grotere Halloween versiering en kies voor levensgrote poppen die geluid maken en licht geven, dat is gegarandeerd griezelen geblazen!

Ruime keuze en snelle levering!

Bij Feestbazaar vind je alles wat je nodig hebt voor een lekker avondje griezelen! Bekijk snel het volledige assortiment en maak je keuze uit een van de honderden kostuums! Bestel je vandaag nog voor 16:00? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Liever dezelfde dag nog? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.