De populairste carnavalsthema's van 2020!

De populairste carnavalsthema's van 2020!

Het is weer bijna tijd voor het allermooiste feestje van het jaar: carnaval! Of je nou naar Oeteldonk, Knarregat of Veenmollenrijk gaat, carnaval is het leukste feestje in februari.

Carnaval 2020

Het is weer bijna tijd voor het allermooiste feestje van het jaar: carnaval! Of je nou naar Oeteldonk, Karregat of Veenmollenrijk gaat, carnaval is het leukste feestje in februari. Dit jaar begint carnaval officieel op zondag 23 februari. Dit is al bijna! Ben je voor dit grote feest op zoek naar een carnavalskostuum, accessoires en decoratie? Bij Feestbazaar ben je aan het juiste adres! In onze Carnavalswinkel vind je namelijk alles wat je nodig hebt om helemaal los te gaan. Zin om alvast inspiratie op te doen voor je ultieme carnavalsoutfit? Lees snel verder!

Populaire carnavalsthema’s

Bij carnaval draait het erom dat je je kan verkleden hoe je wilt. Hierbij maakt het helemaal niet uit hoe oud je bent, hoe groot je bent en of je man of vrouw bent. Ben je toch op zoek naar een soort richtlijn voor je carnavalsoutfit? Dit is heel begrijpelijk. Met zoveel soorten outfits en thema’s zie je straks door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij de leukste en populairste thema’s op een rijtje gezet. Zo wordt een verkleed kostuum kiezen wel heel makkelijk gemaakt!

Het politie thema is heel populair. Voor een politiepak voor carnaval hoef je niet ver te zoeken. Klik simpelweg op het thema in de roze balk bovenin. Binnen het politie thema kun je kiezen voor Nederlandse carnavalspakjes, of ga voor het zwaardere geschut, bijvoorbeeld een FBI of SWAT-kostuum. De politie is een heel goed thema voor iedereen. De pakken zijn namelijk verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Ook zijn er pakken speciaal voor grotere maten. Een leuke tip bij dit thema is het boevenpak. Ga samen met je vrienden, partner of kind als politieagent en boef verkleed. Je mag zelf kiezen welk kostuum bij wie past ;)

Binnen dit thema passen heel veel kostuums. Kies daarom jouw favoriete superheld uit! Voor een superhelden kostuum voor dames kun je denken aan Batgirl of Wonder Woman. De heren maken de blits als Spiderman of Darth Maul. Je hoeft natuurlijk niet alleen aan de klassieke superhelden te denken bij dit thema, ook moderne tv-helden zijn erg populair. In een La Casa De Papel kostuum bijvoorbeeld zul jij zeker als leukste gekleed zijn! Een leuke twist aan het superhelden thema is om verkleed te gaan als schurk.

Als je echt ruime keuze wil hebben en er zeker van wil zijn dat je niemand tegen komt in hetzelfde kostuum ga je voor het hippie thema! Kies uit meer dan 500 producten en maak je outfit compleet met de leukste accessoires. Hippie kostuums zijn super vrolijk en hebben leuke uiteenlopende prints. Een hippie outfit is ook goed te combineren met kledingstukken die je zelf al hebt. Broeken, blouses en jurken zijn namelijk apart verkrijgbaar.

Legerjurkjes, legerpakjes en accessoires met camouflageprint. Je vindt het allemaal! Wil je liever niet gezien worden deze carnaval ;)? Ga voor een leger camouflage print! Voor dames zijn er veel populaire sexy varianten beschikbaar. Voor heren beschikt Feestbazaar over een ruim assortiment stoere kostuums. Maak jouw verkleed kostuum compleet met schmink, kogelriemen en nep wapens. Je zult zeker indruk maken!

Carnavalskleding voor dames, heren en kinderen

Bij Feestbazaar kun je kiezen uit het grootste aanbod kostuums van de Benelux! Ruime keuze dus voor dames, heren en kinderen. Ben je van plan met het hele gezin verkleed te gaan dit jaar? Kies bijpassende kostuums! Reken maar dat jullie de aandacht trekken op het festijn wanneer jullie gezamenlijk in stijl acte de présence geven. Leuke ideeën zijn met zijn alle als indianen, de Flintstones of de Addams family verkleed gaan. Als klapper op de vuurpijl is iemand omgetoverd tot harige neef Itt.

Natuurlijk kun je ook samen met je partner kiezen voor bijpassende outfits. Ga als Tarzan en Jane, dokter en verpleegster of cowboy en cowgirl. Alle ogen zullen op jullie gericht zijn! Voor nog meer ideeën qua thema’s en kostuums klik je op in roze balk bovenin de pagina op een thema.

Ben je van plan met een groep te gaan? Veel kostuums zijn in vele uiteenlopende maten beschikbaar, zodat iedereen er goed uit zal zien! Populair zijn bijvoorbeeld de foute trainingspakken. Deze zijn in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Foute trainingspakken zijn niet alleen voor de carnaval populair, de trainingspakken doen het ook altijd goed op foute party’s. Laat iedereen zijn of haar favoriet uitkiezen met de meest foute accessoires, of ga allemaal in dezelfde stijl. Groter aantal nodig dan op voorraad? Dit is veelal geen probleem, dus neem gerust even contact met ons op om te informeren naar de levertijd.

Goedkope carnavalskleding

Dat carnaval een leuk feestje is staat vast, toch hoeft het niet duur te zijn. Als je bij ‘themafeesten’ op carnaval klikt, kun je links op de pagina je eigen prijsklasse instellen. Super handig! Zo kun je rekening houden met ieders budget. Ook is er vaak korting mogelijk voor groepen of bij grote afname. Neem in dat geval gerust even contact met ons op. Voor een goedkoop carnavalspak voor zowel dames als heren ben je aan het juiste adres!

Bestel vandaag nog jouw carnavalskleding

Zorg dat je op tijd jouw carnavalskleding in huis hebt en plaats vandaag nog je bestelling bij Feestbazaar. Bestellingen die vóór 20:00u geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Zo heb jij je pakketje de volgende dag al in huis! Spoed? Kies dan voor "Vandaag besteld = Vandaag in huis". Op maandag t/m vrijdag vóór 12:00u besteld is diezelfde avond nog in huis.

Voor alle soorten carnavalskostuums zit je bij de nr.1 carnavalswinkel dus goed. Hoe je ook verkleed gaat, team Feestbazaar wenst iedereen alvast een spetterende carnaval!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.