De leukste kerst trends van 2019!

De leukste kerst trends van 2019!

De dagen worden korter, het wordt kouder buiten en de winter breekt aan. Dit kan maar één ding betekenen; de feestdagen komen eraan!

Kerstmis 2019

De dagen worden korter, het wordt kouder buiten en de winter breekt aan. Dit kan maar één ding betekenen; de feestdagen komen eraan! Kerst is voor veel mensen een leuke gelegenheid om uit te pakken met kleding en versiering. Bij Feestbazaar zit je helemaal goed voor de leukste feestkleding en kerstversiering

Versiering voor een prachtige kerst

Om je huis zo gezellig mogelijk te maken deze kerst heeft Feestbazaar de allermooiste artikelen. Als nr.1 in feestartikelen hebben we een breed assortiment waar voor ieders smaak iets tussen zit! Qua kleur is de trend deze kerst ‘golden glow’. Bij deze trend worden warme kleuren gecombineerd met een ‘touch of gold’. Versier daarom je huis met gouden (confetti)ballonnen en gouden slingers. Bij kleuren als okergeel of amber zal de gouden versiering er helemaal uitspringen. Tafeldecoratie mag natuurlijk niet ontbreken. Onze tip: een zwart tafelkleed met gouden tafeldecoratie. Deze kleuren passen goed bij elkaar en zullen zeker voor een chique look zorgen. Voor op tafel hebben we mooie gouden bordjes, gouden bestek en zelfs gouden tafelconfetti. Kijk voor al onze gouden artikelen even bij het gouden kleurthema. Is goud niet je kleur? Niet getreurd, we hebben nog veel meer kerstdecoratie om je blij te maken. Kies een ander kleurthema of ga voor kerstversiering met een print.

Een kerstboom is essentieel voor het ultieme kerstgevoel en dient als belangrijkste versiering van je huis. Geen zin om een grote (nep)kerstboom te kopen dit jaar, maar wil je toch een leuke boom die de rest van het jaar bijna geen ruimte inneemt? Feestbazaar heeft hier dé oplossing voor, de opblaasbare kerstboom! Deze boom is 183 cm lang en voldoet dus als goede versiering van je huis. Perfect als je weinig tijd hebt om een boom op te zetten en hij past na de kerst gewoon weer in de doos. Super handig!

De leukste kerstkleding van dit jaar

Staat er een kerstfeest op de agenda deze december? Pak uit met een te gek pak of mooie kerstjurk! Populair is de foute kersttrui, die ieder jaar leuk blijft. Foute feestkleding is de trend van de afgelopen jaren. Je maakt je feestoutfit dus compleet met een lekker lelijke kersttrui! Ga dit jaar voor een rode trui met rendier erop, of juist een blauwe met sneeuwpop. De (foute) kersttruien zijn voor dames, heren, jongens en meisjes.

Natuurlijk heeft Feestbazaar het bekende kerstmanpak, maar wat dacht je van een lekker fout kerstpak? Dit zijn maatpakken met een leuke kerstprint erop. De pakken zijn een uniek alternatief voor een grappige kersttrui. In een maatpak ben je leuk in kerstthema, maar toch netjes in pak. De pakken zijn niet alleen voor heren beschikbaar, ook dames hebben ruime keuze in kerstpakken. Voor vrouwen bestaan de pakken vaak uit een jasje met rok in dezelfde print. Heel feestelijk!

Een andere trend van dit jaar is ‘shades of glamour’. Bij deze trend passen materialen als velvet en de kleuren zachtroze en zacht neon goed bij elkaar. Ook voor deze trend geldt: een touch of gold maakt de look compleet. Bij bijvoorbeeld een kerstjurk is deze trend goed toe te passen. Onze tip: combineer je outfit met een gouden riem of gouden oorbellen voor de perfecte golden touch!

Klein budget is geen probleem

December is een dure maand, dat weet iedereen. Natuurlijk wil je deze maand zo goed mogelijk doorkomen zonder aan het einde rood te staan. Feestbazaar snapt het helemaal als je wél de leukste kerstartikelen in huis wil nemen, maar géén fortuin uit wil geven. Daarom heeft Feestbazaar veel kleding en versiering voor weinig geld. Vanaf 8,99 heb je al een kerstmanpak! Een themafeestje hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Op zoek naar zo’n leuke foute kersttrui maar wel voor weinig geld? Een goedkope kersttrui heb je al voor minder dan 25 Euro. Voor meisjes gaan de kerstjurkjes al vanaf €6,95. Je kinderen maken zo zeker de blits op het kerstdiner!

Ook versiering hoeft niet duur te zijn. Je hebt al leuke kerstversiering in huis vanaf €0,79! Koop bijvoorbeeld 10 sterretjes voor €0,79 of ga voor sierconfetti voor €1,95. Ook met goedkope kerstversiering tover jij je huis helemaal om voor de kerst!

Hoe je de feestdagen ook gaat vieren, Feestbazaar wenst je alvast een vrolijk kerstfeest!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.