Bestel hier je Toppers kleding voor Toppers in Concert 2017!

Bestel hier je Toppers kleding voor Toppers in Concert 2017!

Breng jij dit jaar een bezoek aan de Amsterdam Arena om de Toppers te zien schitteren? Vergeet dan niet een outfit aan te trekken die helemaal in de sferen van de Toppers 2017 past! Het thema van dit jaar is 'Wild west, Thuis Best', en de dresscode is het beste te omschrijven als 'Glitter Country Rood.

Toppers 2017 Kleding

Ervaar de sfeer van het Wilde Westen tijdens Toppers in Concert 2017! Doe dit in een sexy cowgirl jurkje of een stoer cowboy kostuum en je hebt zeker de avond van je leven! Zing mee met Country songs en echte Hollandse klassiekers en neem je cowboy hoed af voor de drie toppers. Niet zo'n zin om te verkleden? Zorg dan dat je op zijn minst iets roods aan hebt!

Kleding Toppers 2017 dames; sexy, stoer of elegant?

Trek tijdens de Toppers een echte Western outfit aan en doe net of je in een saloon zit! Of doe als vrouw een sexy cowgirl jurk aan en zorg dat de blikken van de cowboy's op jou gericht zullen zijn! Een mooie lange jurk in de stijl van een Saloon dame is ook een goede optie! Ook met accessoires kun je je lol op! Combineer de outfit met een rode glitter cowboyhoed, een rode netpanty, een verenboa of een setje neppistolen.

Toppers outfit heren; meer dan 100 kostuums!

Maar ook de heren onder ons kunnen alle kanten op met het cowboy thema! Ga voor een stoere geruite blouse en combineer deze met een stoer gilet voorzien van koeienprint. Maak de look compleet met glitters! Of kies voor een echte stoere western outfit en trek een bruine lederlook jas aan in combinatie met een bruine hoed en een klappertjespistool!

Een leuk Toppers pak voor kinderen

Gaat je zoon of dochter ook mee naar het feestje? Voor kinderen hebben we diverse gave Toppers verkleedkleren in het assortiment! Kies voor een leuk jurkje en maak van jouw meid een echte cowgirl! Voor jongens hebben we stoere cowboy pakjes waar ze zich zeker thuis in zullen voelen!

Kleding Toppers 2017 bestel je eenvoudig en snel bij Feestbazaar!

Bekijk snel ons ruime assortiment Toppers kleding en plaats een bestelling! Ook kan het prima worden gebruikt als carnavalskleding! Twee vliegen in één klap. Als Cowboy door het leven tijdens Carnaval is nooit verkeerd! Als je voor 16:00 bestelt, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Kun je hier niet op wachten? Same day delivery is ook mogelijk! Weet jij al welke toppers feestkleding je aantrekt?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.