Ballonnen 40 jaar


Scoor hier jouw Ballonnen 40 jaar!

Op zoek naar ballonnen 40 jaar? Zoek niet verder! Van latex tot folieballonnen, bij Feestbazaar zit je goed. 40 jaar is een speciale leeftijd waar een feestje bijhoort. En wat is een feestje zonder ballonnen? Als nr.1 in versiering weten wij hoe je een feestje moet aankleden. Begin bij de ballonnen. Veel latexballonnen zitten handig verpakt in zakjes met meerdere ballonnen. Zo is je kamer al snel leuk gevuld. Naast latexballonnen verkopen wij ook folieballonnen. Een leuk idee voor iemand die 40 wordt is grote cijfers '4' en '0' vullen met helium. Ook folieballonnen opsturen naar iemand is een optie. Een kaartje erbij en de jarige wordt gegarandeerd verrast!

Jouw benodigde accessoires

Met een heliumtank vul je eenvoudig meerdere ballonnen. Wist je dat folieballonnen tot wel twee weken blijven zweven? Zo heb je super lang plezier van de ballonnen!  Als je ballonnen vult met helium wil je natuurlijk niet dat ze wegzweven. Daarom beschikken wij over meer accessoires. Met ballonlint en een ballongewicht blijven jouw ballonnen precies zweven waar jij wilt!

Alles voor het robijnen huwelijk!

40 jaar getrouwd? Gefeliciteerd! Dit noemt men het robijnen huwelijk. Om deze speciale gelegenheid te vieren beschikt Feestbazaar over een ruim aanbod robijnen versiering. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen! Elke ballon met 40 jaar erop is natuurlijk leuk om te gebruiken, maar robijnen ballonnen zijn perfect voor de gelegenheid. Naast ballonnen hebben wij bijvoorbeeld ook robijn rode slingers en spandoeken in ons assortiment.

Ballonnen 40 jaar eenvoudig en snel online bestellen!

De 40 jaar versiering kan snel en eenvoudig via onze webshop worden besteld. We beschikken over eigen voorraad en kunnen daardoor erg snel leveren! Voor 20.00u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00u besteld, dan worden jouw ballonnen 40 jaar nog dezelfde dag tussen 18.00u en 22.00u bezorgd!