Ballonnen 30 jaar


Toffe Ballonnen 30 jaar bestel je hier!

30 jaar? Daar hoort een feestje bij! Uiteraard is er geen feest zonder ballonnen. En laten wij nou net een super groot assortiment van de allerleukste ballonnen hebben! Speciaal voor de jarige die 30 wordt beschikken wij over ballonnen die je niet kunt missen op jouw feest. Verkeersbord ballonnen, grote 3 en 0 heliumcijfers en ballonnen in allerlei kleuren kleden jouw feestlocatie perfect aan. Het is in ieder geval niet te missen hoe oud je wordt! Liever niet aan de hoge boom hangen dat je nu dertiger bent? Happy birthday of gekleurde ballonnen vind je ook in deze categorie.

Nieuw in ons assortiment zijn de ballonnen sets. De chrome varianten zijn het allermooist. Deze prachtige kleuren, top kwaliteit latex ballonnen zijn verpakt in een mooie, duurzame, milieuvriendelijke verpakking. Daarnaast zijn de ballonnen biologisch afbreekbaar.

Kun je niet bij het feestje aanwezig zijn? Stuur de jarige dan een folieballon gevuld met helium! Een kaartje met persoonlijke boodschap maakt dit cadeautje af. 

COMBINEER DE BALLONNEN MET ANDERE VERSIERING!

Naast ballonnen hebben we nog veel meer versiering om jouw feestje aan te kleden. Een feestje is niet compleet zonder slingersspandoekenschilden en confetti. Naast dat de locatie versierd moet worden moet het natuurlijk ook duidelijk zijn wie de jarige is. Kleed de jarige aan met een leuke sjerp, een bril of ketting. Of gewoon allemaal natuurlijk!

BALLONNEN 30 JAAR EENVOUDIG EN SNEL ONLINE KOPEN VIA FEESTBAZAAR.NL 

De 30 jaar versiering kan snel en eenvoudig via onze webshop worden besteld. We beschikken over eigen voorraad en kunnen daardoor erg snel leveren! Voor 20.00u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00u besteld, dan worden jouw ballonnen 30 jaar nog dezelfde dag tussen 18.00u en 22.00u bezorgd!