Sweet 16 ballonnen


De mooiste Sweet 16 Ballonnen!

Hoera! Eindelijk is de dag aangebroken dat je zestien wordt. Deze speciale gelegenheid schreeuwt om een knalfeest! Als je zestien wordt is het natuurlijk super leuk om een sweet 16 feest te geven. Gelukkig ben je bij Feestbazaar aan het juiste adres om jouw sweet 16 helemaal aan te kleden met de leukste versiering. Wil je wat ideeën opdoen? Lees dan snel verder!

Leuke sweet 16 ideeën!

Het allerbelangrijkste is de aankleding van je feest tip top in orde is. En hoe doe je dat anders dan met mooie ballonnen? Bij Feestbazaar beschikken we over ballonnen in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten. 

Laat iedereen zien dat je zestien bent geworden met grote helium cijfers! De cijfers zijn beschikbaar in roze, goud, zilver en ga zo maar door. Om deze ballonnen op te blazen hebben wij verschillende helium tanks in ons assortiment. Vul de ballonnen met helium en ze blijven zeker nog minimaal twee weken zweven.

Nieuw in ons assortiment zijn de ballonnen sets. We hebben verschillende sets met roze kleuren, perfect voor een sweet 16! De chrome varianten zijn het allermooist. Deze prachtige kleuren, top kwaliteit latex ballonnen zijn verpakt in een mooie, duurzame, milieuvriendelijke verpakking. Daarnaast zijn de ballonnen biologisch afbreekbaar.

Kun je niet bij het feestje aanwezig zijn? Stuur de jarige dan een folieballon gevuld met helium! Een kaartje met persoonlijjke boodschap maakt dit cadeautje af. 

Combineer de ballonnen met andere versiering!

Naast ballonnen hebben we nog veel meer versiering om jouw feestje aan te kleden. Kies bijvoorbeeld voor een thema! De kleur roze hoort bij een sweet 16, maar denk ook is aan kleurencombinaties met zwart of wit, of zelfs glitter. Een feestje is niet compleet zonder slingers, spandoeken, schilden en confetti. Naast dat de locatie versierd moet worden moet het natuurlijk ook duidelijk zijn wie de jarige is. Kleed de jarige aan met een leuke sweet 16 sjerp, een kroontje of boa. Of gewoon allemaal natuurlijk!

SWEET 16 ballonnen EENVOUDIG EN SNEL ONLINE KOPEN VIA FEESTBAZAAR.NL 

De Sweet 16 versiering kan snel en eenvoudig via onze webshop worden besteld. We beschikken over eigen voorraad en kunnen daardoor erg snel leveren! Voor 20.00u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst ook al dezelfe dag bezorgen! Voor 12.00u besteld, dan worden jouw Sweet 16 ballonnen nog dezelfde dag tussen 18.00u en 22.00u bezorgd!