Slingers 1 jaar


LEUKE SLINGERS 1 JAAR BIJ FEESTBAZAAR!

Hoera! Je kindje is alweer 1 jaar oud. Voor een eerste verjaardag wil je natuurlijk een feestje geven. Feestbazaar beschikt over vele leuke feestartikelen om jouw feestje tot een waar festijn te maken! Denk als eerste aan de slingers. Bij een speciale leeftijd passen speciale slingers. Daarom hebben wij in ons assortiment verschillende leuke slingers, speciaal voor 1 jaar. Op zoek naar iets extra’s? Swirls zijn een leuke toevoeging aan de feestslingers.

Combineer met meer toffe versiering!

Met alleen slingers is je feestje nog niet af. Voor een compleet feest denk je aan ballonnen, tafeldecoratie, vlaggen, confetti en ga zo maar door! De versiering is te bestellen in veel verschillende soorten en kleuren. Je kunt gemakkelijk je keuze maken door je zoekopdracht te verfijnen met filters. Kun je niet op het feestje aanwezig zijn? Stuur een folieballon met kaartje naar de jarige! Kies voor een ballon met een 1 erop, of ga voor een (kinder)print die de jarige leuk zal vinden. Ook hebben wij in ons assortiment leuke wenskaartjes voor 1 jaar.

Goedkope versiering kopen in onze online Feestwinkel

Je bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de versiering daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt ( je zal niet de eerste zijn!) Voor 20u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00u besteld in onze feestwinkel, dan wordt de versiering dezelfde dag nog tussen 17.00u en 22.00u bezorgd! Veel plezier toegewenst met de slingers 1 jaar!