Zeemeermin versiering


Nr.1 in Zeemeermin versiering!

Staat er een zeemeermin feestje op het programma? Bij Feestbazaar vind je een uitgebreide collectie van de leukste Zeemeermin feestartikelen! Bordjes, bekers, servetten, tafelkleden, ballonnen en andere accessoires zijn te bestellen.


Zeemeermin feestartikelen voor het verjaardagsfeestje!

Het is toch wel de droom van vele meisjes, verkleed als zeemeermin en een feestje vieren in complete zeemeerminnen stijl. De droom. Waan je in een onderwaterwereld met het themafeestje waarbij alles wat je maar kunt bedenken in zeemeerminnen stijl is! Zeemeerminnen leven natuurlijk in de zee, daar moet de versiering op tafel en aan het plafond wel op aangepast worden! De te gekke Zeemeermin slinger, tafelkleed, ballonnen, vlaggenlijn en bekertjes bieden hierbij uitkomst! Om het af te maken mag de mooie zeemeermin folieballon natuurlijk niet ontbreken! Hang hem bv. bij de ingang als een echte eyecatcher!


Bestel jouw Zeemeermin artikelen eenvoudig en snel via Feestbazaar.nl

Jouw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over ruime eigen voorraad en kunnen de Zeemeermin versiering daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt (je zal niet de eerste zijn!) Voor 20.00u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00u besteld, dan worden de Bumba artikelen dezelfde dag nog tussen 17.00u en 22.00u bezorgd! Veel plezier toegewenst met de Zeemeermin versiering!