Bumba versiering


Bumba versiering voor het leukste kinderfeestje!

Bumba is een ietwat ondeugende, maar vrolijke clown die in zijn ronde circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Is je zoon of dochter fan van Bumba? Verzorg dan een Bumba kinderfeestje en nodig daarvoor al zijn vriendjes en vriendinnetjes uit. Feestbazaar helpt je niet alleen aan mooie uitnodigingskaarten met Bumba opdruk, maar aan elk feestartikel Bumba en versiering Bumba dat je nodig hebt voor dit themafeestje!


Tover de huiskamer om tot circuspiste met de versiering Bumba

Bumba toont graag zijn kunstjes in de circuspiste. Hij krijgt daarbij hulp van diverse bontgekleurde figuren als zijn vriend Bumbalu, Barry de circusleeuw, Kiko de kikker, Kiwi de dansende en zingende vogel, het hondje Babaki en Tumbi de acrobatische olifant. Tover je huiskamer om in een circus met de versiering Bumba van Feestbazaar. Je vindt vlaggenlijnen, slingers met onderhanger met Bumba afbeelding, maar ook Bumba bordjes, bekertjes en servetten hebben we in het assortiment! Geef alle kleine gasten een Bumba hoedje en laat je kind de cadeautjes aan tafel uitpakken. Tot slot is het gebruikelijk om de kinderen een leuk feestzakje mee te geven, in dit geval kun je bijvoorbeeld wat uitdeelspeelgoed zoals bellenblaas uitdelen.


Bumba feestartikelen eenvoudig en snel online kopen via Feestbazaar.nl

Jouw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de Bumba versiering daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt ( je zal niet de eerste zijn!) Voor 20u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00u besteld, dan worden de Bumba artikelen dezelfde dag nog tussen 17.00u en 22.00u bezorgd! Veel plezier toegewenst met de Bumba versiering!