Paw Patrol versiering


Paw Patrol versiering voor een te gek kinderfeestje!

Herkent jouw kleine zich in de grote helden van Paw Patrol of is hij/zij gewoon idolaat van de schattige pups? Dan zal je jouw kind zeker veel plezier doen met een kinder themafeest in de stijl van Paw Patrol. Naast verschillende ballonnen, slingers en tafeldecoratie, tafelgerei en andere Paw Patrol versiering hebben wij nog veel meer om het feest op te vrolijken. Wat dacht je van de maskers Paw Patrol? Deze kun je de jonge gasten direct bij binnenkomst geven of gebruiken tijdens een spelletje met de kinderen (bijvoorbeeld een scène uit de film na laten spelen). En na het feestje hoeven de kids niet met lege handen naar huis, want dankzij ons vult u de partybags gewoon met weggeef speelgoed van Paw Patrol!

Paw Patrol is mateloos populair!

In de populaire kinderserie Paw Patrol spelen de 7 puppys Chase, Marshall, Everest, Rocky, Skye, Rubble en Zuma de hoofdrol. Het hondenreddingsteam staat onder leiding van Ryder, die op een quad rijdt. Daarnaast zijn er verschillende andere personages die een rol spelen in deze serie. Nodig daarom voldoende vriendjes uit voor het kinderfeest Paw Patrol. Gebruik hiervoor de uitnodiging Paw Patrol kaarten waar de puppys op figureren. Een geslaagd kinderfeest begint met het juiste decor. Met de versiering Paw Patrol laat je je zoon of dochter glimlachen van oor tot oor. Je hebt een ruime keuze uit letterslingers, hangdecoraties, banieren, honeycomb ballen en waaiers en een ballon Paw Patrol in meerdere kleuren.

Paw Patrol Feestartikelen eenvoudig en snel online kopen!

Jouw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de Paw Patrol versiering daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt (je zal niet de eerste zijn!) Voor 23.59u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00u besteld, dan worden de Bumba artikelen dezelfde dag nog tussen 17.00u en 22.00u bezorgd! Veel plezier toegewenst met de Paw Patrol versiering!