Folie ballonnen

Folie Ballonnen voor alle soorten feesten en gelegenheden!

Folieballonnen zijn helemaal in tegenwoordig, en geschikt voor vele gelegenheden. Hang bijvoorbeeld verjaardags folieballonnen op met je leeftijd erop om de feestruimte gezellig aan te kleden, of maak een kinderfeestje extra leuk met folieballonnen van Woezel en Pip of Frozen.

Ruime keuze Letter- en Cijfer Folie Ballonnen

Met letterballonnen geef je je feestje net dat beetje extra! Vorm bijvoorbeeld het woord 'Party' of de naam van de jarige job! Dit zorgt voor een fantastische persoonlijke sfeer. De letters zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld zilver, goud, roségoud en rood. Ook cijferballonnen kunnen je party een upgrade geven. Hangt je leeftijd in grote cijfers van 86 cm groot voor het raam, en iedereen ziet direct dat je iets te vieren hebt! Deze ballonnen zijn ook leuk om cadeau te geven, vul ze dan met helium, dat is nog eens leuk binnenkomen! 

Vul de Folie Ballonnen met Helium

Voor een extra gaaf effect kun je de folie ballonnen vullen met helium. Dit kun je eenvoudig zelf doen door een helium tankje bij de ballonnen te bestellen. Deze tank is eenvoudig in gebruik, iedere folie ballon kun je hiermee snel en eenvoudig vullen. Vul ze de dag van het feestje en je hebt er de hele avond plezier van!

Bestel je Folie Ballonnen snel en eenvoudig bij Feestbazaar!

Bekijk het ruime assortiment Folie Ballonnen op onze website en maak snel een keuze! Kies voor een ballon met een cijfer, een leuk thema of ga voor een uitgebreidde ballonnenboog, alles is mogelijk! Combineer je bestelling met een helium tank en je bent klaar voor iedere party, of je hebt een leuk cadeau voor een jarige job! Ook als je wat laat bent met het bestellen van je versiering zit je goed bij Feestbazaar. Indien je vor 20:00u je bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al bezorgd! Heb je je Folie ballonnen dezelfde avond al nodig, kies dan voor Sameday Delivery!