Tiroler kleding


Scoor hier jouw Tiroler kleding!

Bier, Schlagermuziek, Dirndls en Lederhosen...dat klinkt als een Tiroler Feest! Staat er een Oktoberfeest voor jou op de planning? Dan heb je natuurlijk tiroler kleding nodig! En of dat nou een mooie dirndl jurk voor de dames is, of een lederhose voor de man, hier vind je het allemaal. Voor ieder budget is er tiroler kleding te verkrijgen bij Feestbazaar. Ook als je zelf een tiroler party geeft, hebben wij de artikelen die je nodig hebt. Want naast de tiroler kleding heb je dan ook natuurlijk versiering nodig. Ook voor het versieren van een tirolerfeest zit je goed bij Feestbazaar!


Een sexy tiroler jurkje bestellen

Voor de vrouw hebben we de meest uiteenlopende Tiroler kleding. Van hele mooie lange dirndl jurken tot sexy korte dirndl jurkjes. Ook hebben we voor de vrouw natuurlijk een tirolerhose met daarbij passend een tirolerblouse en niet te vergeten ook de bijpassende tirolersokken. Een Tiroler jurkje is niet alleen een hele goede optie voor carnaval, maar voor elk bierfeest of Oktoberfeest geschikt. Deze pakken gaan ook prima samen. Ga samen met je vriend of vriendin naar het carnavalsfeest in een Tiroler jurkje en proost met al je vriendengroep op een geweldig Duits/Oostenrijks Carnaval. We hebben een zeer ruime collectie Tiroler kleding in ons assortiment dus voor iedere dame wat wils!


Op zoek naar een Tiroler blouse?

Wat is een Tiroler outfit nu zonder Tiroler blouse? Precies, net niets! Trek daarom een mooie Tiroler blouse aan, in beide handen pullen bier en het feest kan niet meer stuk. Zowel voor de heren als dames is er een leuke Tiroler blouse beschikbaar. Kies voor de typische roud/wit geblokte blouse of ga in de blauw/witte variant. Geheel met bijpassende Tiroler hoedje of Oktoberfest ketting is jouw Tiroler outfit helemaal af. Al onze kostuums kunnen natuurlijk ook aangeschaft worden voor een weekendje Oktoberfest in Munchen!


Tiroler outfit voor kind, man en vrouw

Duik in Oostenrijkse en Zuid-Duitse sferen met een Tiroler outfit van Feestbazaar. Tijdens het feest ben jij de stoere man of sexy dame in een traditionele Lederhose of Dirndl. Ben jij liefhebber van gezelligheid, foute Schlagerhits en grote pullen bier? Dan ben jij in een Tiroler kostuum die je in onze webshop vindt helemaal in je sas. Al jaren zijn deze Lederhosen en Dirndls zeer populair tijdens het carnavalsfeest en dat is natuurlijk niet voor niets. Zowel voor jongens, meisjes, dames als heren hebben we een spectaculair aanbod!

Goedkope Tiroler kleding online kopen in onze online Feestwinkel

Jouw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen een Tiroler outfit daardoor erg snel leveren! Ideaal natuurlijk als je last-minute nog wat nodig hebt. Voor 20.00 uur besteld is de volgende dag in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst de bestelling ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.00 uur besteld in onze feestwinkel, dan wordt de Tiroler kleding dezelfde dag nog tussen 17.00u en 22.00u bezorgd! Veel plezier toegewenst met de festiviteiten!