Foute Kersttrui


Scoor je foute kersttrui bij Feestbazaar!

De foute kersttrui; al jaren een erg populair item om te dragen voor de kerst. Geen koude hemdjes of te strakke jurkjes, de foute kersttrui is helemaal hip en zit ook nog eens super lekker! In een trui blijf jij lekker warm. De foute kersttrui heeft verder als voordeel dat je ‘m vaker aan kan. Een kerstjurk zou je alleen op eerste kerstdag aandoen, de kersttrui kun je heel december aan. Kom alvast helemaal in de kerstsfeer in een trui met leuke sneeuwpop of rendier opdruk!

Kerstshirt als alternatief

Heb jij het altijd warm en zit je niet op een trui te wachten? Geen probleem! Ook zonder foute kersttrui kun jij meedoen met de trend. Feestbazaar biedt namelijk ook foute shirts aan met dezelfde leuke opdrukken als de truien. Zo zul jij het niet te warm krijgen op je borrel of feestje. Kies tussen shirts met prints net als de foute truien of fotorealistische print voor een grappig effect.

Maak je foute look compleet met accessoires

Bij een foute kersttrui horen foute accessoires. Met meer dan 15.000 producten is er altijd wel iets dat bij jouw outfit past. Ons assortiment kerstaccessoires varieert van kerstsokken, handschoenen en brillen tot boa’s. Alles om je ervan te verzekeren dat jij er als beste uit zult zien deze kerst! De klassieke kerstmuts mag niet ontbreken aan je kerstoutfit. Deze past zeker binnen je budget; je scoort ‘m namelijk al vanaf 33 cent! Wil je iets originelers? Een foute trui is natuurlijk al fout op zichzelf, maar je outfit kan nog vele malen fouter. Kerstsokken met een andere foute opdruk en een rare bril zullen je look helemaal compleet maken. Kies voor de finishing touch voor een diadeem, hoed of kroon.  Met bijvoorbeeld een rendier of zuurstok op je hoofd zul je gegarandeerd de blits maken op je kerstfeest!

Beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen

Gezellig samen met het gezin een (fout) feestje bijwonen? De foute kersttruien zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Kies voor truien met dezelfde foute print of laat ieder zijn/haar eigen opdruk kiezen. Reken maar dat jullie de aandacht trekken op het festijn wanneer jullie gezamenlijk in stijl acte de presence geven.

Super snelle verzending bij feestbazaar

Producten snel benodigd? Geen enkel probleem! Uw bestelling kan heel gemakkelijk via onze webshop worden geplaatst. We beschikken over eigen voorraad en kunnen de truien daardoor erg snel leveren! Niet verkeerd voor als je last-minute nog wat nodig hebt ( je zal niet de eerste zijn!). Indien je de bestelling voor 20.00 uur hebt geplaatst, wordt het een dag later al bezorgd. Nog sneller in huis? Wij bieden ook same day delivery aan. Bestel jouw foute kersttrui op werkdagen voor 12.00 uur en ontvang het dezelfde avond al in huis. Zo heb je snel plezier van je foute kersttrui!