Foute Kerstjurk


Scoor je foute kerstjurk bij Feestbazaar!

Naast die leuke foute kersttruien en pakken kun je als vrouw ook bij Feestbazaar voor een ander fantastisch item terecht; de foute kerstjurk! Natuurlijk kunnen vrouwen ook gekleed in een traditioneel kerstmanpak. Deze pakken zijn erg populair en zeker niet alleen voor mannen. Toch willen veel vrouwen liever een iets vrouwelijkere variant van het kerstmanpak. De foute kerstjurk is een goed alternatief!

Foute kerstjurk voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid heeft Feestbazaar een foute kerstjurk. Staat er een borrel op de planning? Kies voor een leuke vlotte jurk zoals deze. Niet te kort, niet te lang. Binnenkort een foute kerstparty? Ga voor een ultiem fout kort jurkje! De ‘Sexy late night kerst outfit’ of een ‘paillettenjurkje kerst’ is hier perfect voor. Voor de iets formelere gelegenheid kun je kiezen uit een ruim assortiment wat langere jurken. Dit is een elegante versie.

Voor elk budget beschikbaar

De foute kerstjurken zijn er in veel verschillende maten en prijzen. Indien je opzoek bent naar wat goedkopere jurken kun je het filter aanpassen naar je budget. Kies dan voor ‘laagste prijs’. Super handig! De jurkjes zijn al beschikbaar vanaf 8,95. Toch opzoek naar een wat betere kwaliteit en uitstraling foute kerstjurk? Sorteer dan op ‘hoogste prijs’. Welke foute kerstjurk je dan ook kiest, je zult zeker de blits maken deze kerst!

Combineer met onmisbare accessoires!

Bij een foute kerstjurk mogen de accessoires niet ontbreken. Denk hierbij aan een kerstmuts die je outfit zeker leuker zal maken. Ook kerstmutsen kun je bij Feestbazaar in veel varianten vinden. Een kerstmuts met glitter zal zeker niet misstaan bij een glitterjurk! Een kerstmuts past zeker in je budget om je outfit aan te vullen; onze kerstmutsen vind je namelijk al voor minder dan 35 cent. Daar kan je ‘m niet voor laten liggen! Naast mutsen zijn ook diademen, brillen en boa’s onmisbaar voor een te gekke party. Wat je ook zoekt, bij Feestbazaar zul je het gegarandeerd vinden!

Super snelle verzending bij feestbazaar

Producten snel benodigd? Geen enkel probleem! Indien je de bestelling voor 20.00 uur hebt geplaatst, wordt het een dag later al bezorgd. Nog sneller in huis? Wij bieden ook same day delivery aan. Bestel jouw foute kerstjurk op werkdagen voor 12.00 uur en ontvang het dezelfde avond al in huis. Zo kun je snel genieten van je foute kerstjurk!