Geslaagd hoedje


Een leuke Geslaagd hoedje mag niet ontbreken!

Je hebt je diploma gehaald of je bent afgestudeerd, gefeliciteerd, tijd voor de volgende stap in je leven! Natuurlijk heb je een knal outfit nodig om aan te trekken naar de uitreiking. Kies voor een geslaagd hoedje en je zit sowieso goed! Koop deze in de webshop van Feestbazaar, bekijk ons ruime assortiment afstudeer hoedjes, met zo'n hoedje voelt het pas echt alsof je geslaagd bent en je dat papiertje waar je zo hard voor hebt gewerkt eindelijk op zak hebt!

Van oudsher wordt het geslaagd hoedje alleen gedragen door afgestudeerden aan een masteropleding, maar tegenwoordig dragen bachelor studenten en zelfs scholieren die hun diploma hebben gehaald zo'n leuk hoedje! Bekijk de ruime keuze geslaagd hoedjes en maak je keuze! Kies voor een traditioneel model of kies voor een klein geslaagd hoedje die vast zit op een diadeem, ook in kindermaten hebben we afstudeerhoedjes in het assortiment, voor ieder wat wils!


De naam en tradities van het Afstudeer hoedje

De officiële naam van het geslaagd hoedje verschilt nogal per land, in Amerika wordt het een mortarboard genoemd, terwijl het hoedje in de UK eerder bekend staat als de Oxford cap of als square. Ook bijzonder aan het afstudeerhoedje is het kwastje dat eraan bevestigd zit. Bij het halen van het diploma wordt deze namelijk eerst aan de rechterkant gedragen, na het in ontvangst nemen van het diploma verplaatst het kwastje naar de linkerkant. Kortom: een bijzonder hoedje met een eeuwenoude traditie, dit maakt het extra speciaal om er een te dragen tijdens jouw diploma uitreiking!


Waarom je Geslaagd hoedje kopen bij Feestbazaar?

·     Wij bezorgen ook op zaterdag en maandag!
.     Spoed? Bezorging dezelfde dag is zelfs een optie!
·     Bij ons betaalt u €4,95 verzendkosten.
·     Heeft u echter een bestelling van boven de 50 euro? Dan betaalt u geen verzendkosten;
·     Bij ons kunt u zelf een bezorgdatum en/of afhaalpunt kiezen.
·     Onze klantenservice is 24/7 per e-mail en tijdens kantooruren telefonisch te bereiken.
·     We hebben een origineel en groot assortiment;
·     We hanteren de scherpste tarieven!
·     Achteraf betalen is mogelijk! (Afterpay)
.     Nr.1 Feestwinkel van NL&BE!


Groter aantal Geslaagd hoedjes nodig? Scoor korting!

Heeft u een groot aantal afstudeer hoedjes nodig voor bijvoorbeeld een school of een evenement waarbij je in de organisatie zit? We kunnen een bestelling met een groter aantal van een artikel vaak binnen enkele dagen na het plaatsen van de bestelling al compleet verzenden! Daarnaast zijn er kortingen mogelijk bij grotere afnames! Neem in dat geval gerust even contact met ons op, en we zullen nagaan of er in jouw geval een korting mogelijk is. Zeker voor een vereniging of een school is het altijd fijn om een bestelling voor de laagst mogelijke prijs te ontvangen, zo houd je weer wat over voor eventuele andere decoratie of aankleding! De hoedjes zijn perfect om bij de deur uit te delen aan een groep afstuderende scholieren, ze zullen blij verrast zijn met het ludieke geslaagd hoedje!

Wacht daarom niet langer en kies voor Feestbazaar, plaats je bestelling vandaag nog! Als je voor 20:00 bestelt, wordt je order dezelfde dag nog verwerkt en verzonden, en de volgende dag al afgeleverd! Zo kun je de examenuitslag afwachten, je bestelling plaatsen en alsnog op tijd genieten van jouw feestelijke bestelling en je geslaagd hoedje!