Hawaii party? Scoor de populairste Hawaii items bij Feestbazaar!

Hawaii party? Scoor de populairste Hawaii items bij Feestbazaar!

Aloha! Heb jij ook zo’n zin in een Hawaii party? Je hoeft er niet ver voor te vliegen, Feestbazaar heeft namelijk alles om jouw feest een zomers thema te geven! Kom in de sfeer met de allerleukste outfits, bloemenkransen, slingers en allerlei andere decoratie.

Scoor iconische Hawaii shirts

De gastheer of gastvrouw draagt natuurlijk een typische Hawaii outfit. Een inmiddels iconisch Hawaii shirt kan en mag niet ontbreken! De shirts zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Voor vrouwen zijn rieten rokjes een must have op een Hawaii party. Bij deze rokjes passen kransen in allerlei kleuren. Van top tot teen in een Hawaii outfit? Draag een tropische BH op het rokje! De Hawaii kleding is er echt voor iedereen. Wist je dat we ook Hawaii shirts en rieten rokjes voor kinderen hebben?

De accessoires maken jouw Hawaii outfit compleet

Je kunt natuurlijk niet op een zomers feestje aankomen zonder dat je outfit compleet is. Een strohoed is een must! En wat dacht je van een zonnebril? Zelfs als de zon niet schijnt steel jij de show.

Elk feestje is er één om te herinneren. Maak jouw zomer party letterlijk eentje om nooit te vergeten door middel van photo booth props of een selfie frame in bijpassend thema. De foto’s zijn nog jaren leuk om naar te kijken!

Vrolijke zomer versiering

Feestbazaar heeft natuurlijk alle andere versiering in huis die jouw feestlocatie tot Hawaii omtovert. Van slingers tot ballonnen, je vindt het allemaal. Regent het buiten pijpenstelen? Geen nood! Binnen schijnt de opblaasbare zon je tegemoet. Opblaasartikelen zijn sowieso een super leuke aankleding van jouw feestlocatie. Denk aan jungle dieren, fruit en palmbomen. Als jouw tropische feestje zich bij het strand of een zwembad bevindt kun je al helemaal leuk gebruik maken van opblaasbare artikelen!

Eten aan een tropische tafel

Voor de ultieme zomer party haal jij een table tiki hut in huis! Deze tiki bar geeft je tafel een tropische uitstraling. Maak de tafel af met een rieten tafelrok. Op de tafel zet je allerlei gezellig tropische drankjes neer. Kokosnoot drinkbekers, opblaas drankhouders, bordjes, servetten, Feestbazaar heeft alles om je tafel aan te kleden! Wedden dat jouw gasten zich vermaken op jouw Hawaii party?

Jouw favoriete Hawaii artikelen snel in huis met Feestbazaar

Plaats je bestelling bij ons en je kunt er zeker van zijn dat je je items razendsnel in huis hebt! Bestel voor 21:00 uur ’s avonds en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Liever dezelfde dag al genieten van je bestellen? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk ons Hawaii assortiment en maak snel een keuze! Veel plezier op jouw Hawaii party!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.