Vier Oktoberfest in gave Tiroler outfits van Feestbazaar!

Vier Oktoberfest in gave Tiroler outfits van Feestbazaar!

Oktober nadert al met rasse schreden, en dat betekent dat ook de Oktoberfesten er weer aankomen! Dit van oorsprong Duitse bierfeest wordt ook binnen de Nederlandse landsgrenzen op steeds meer plekken gevierd, dikke kans dat er bij jou in de buurt ook een Tiroler feestje te vinden is! Uiteraard kun je hier niet in je dagelijkse kleding aankomen maar hoort daar een traditionele outfit bij zoals een dirndl of een lederhose. Die hebben wij volop in het assortiment!

Vele soorten en kleuren Tiroler jurken en Dirndls

Als dame op zoek naar een geschikte Oktoberfest jurk? Dan zit je goed bij Feestbazaar! We hebben een ruime keuze Tiroler dirndls, denk aan lange modellen, korte sexy jurkjes en nog veel meer! De jurkjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleurena. Er is voor ieder wat wils! Bekijk de keuze op de website, er zit vast een jurk bij die jij zou willen dragen! Liever iets anders? Ook voor dames hebben we leuke lederhosen het assortiment, combineer deze met een Tirolerblouse en je hebt ook een superleuke outfit!

Lederhosen voor de heren!

De heer draagt tijdens Oktoberfest natuurlijk ook een authentieke outfit, de welbekende lederhose! Dit is een traditionele broek die omhoog wordt gehouden door een soort bretels. We verkopen diverse soorten van deze broek, beschikbaar in alle maten! We hebben budget modellen in het assortiment, maar ook exemplaren gemaakt van echt leder. Zo is er voor iedereen een geschikte broek! Combineer deze met een geruite blouse en je bent klaar om lekker te gaan feesten!

Oktoberfest accessoires bij Feestbazaar!

De Oktoberfest verkleedkostuums zijn natuurlijk het belangrijkste, maar vergeet zeker de accessoires niet! Tiroler sokken mogelijk bijvoorbeeld echt niet ontbreken, net zoals een Tirolerhoed voorzien van veer! Voor de dames verkopen we diverse pruiken met schattige vlechtjes, mini tirolerhoedjes op een diadeem en edelweiss sieraden om je look compleet te maken!

Tirol Versiering voor je bierfeest!

Geef je zelf een feest in Tiroler style? Ook dan zit je goed bij Feestbazaar! We verkopen diverse Oktoberfest versiering in de typische blauwwitte kleuren van Beieren. Deze geruite versiering geeft de feestlocatie direct een gezellige en echte Oktoberfest uitstraling. Om het af te maken verkopen we ook nog diverse bierversiering, denk bijvoorbeeld aan vlaggetjes die eruit zien als een vers getapt biertje, dat is nog eens leuk feest vieren, proost!

Bestel je Lederhosen en Tiroler jurkjes snel en eenvoudig bij Feestbazaar

Wil je je Oktoberfest artikelen snel en voordelig in huis hebben? Kies dan voor Feestbazaar! Bekijk ons voordelige assortiment en maak snel een keuze. Indien je voor 20:00 ’s avond de bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al bezorgd! Zo kun je snel genieten van je geweldige outfit en schitteren tijdens Oktoberfest!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.