Toppers in Concert staat voor de deur!

Het grootste meezingfeest van het jaar staat weer voor de deur: Toppers in Concert! Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger zullen op grootse wijze het 10-jarig jubileum vieren!

Toppers in concert is al jaren lang een enorm populair feest. Het succes ervan blijft onverminderd voortduren. Voor het 10e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Gaat u straks naar de Toppers in Concert? Feestbazaar heeft een enorm assortiment Toppers kleding voor dit gezellige meezingfeest in de Arena. Leuke, goedkope en hilarische verkleedkleding is verkrijgbaar voor het spektakel. Voor iedereen zit er wel iets bij! Net zoals ieder jaar is er voor dit feest een verkleedthema. In 2014 is het Toppers thema ‘Made in Holland’: dat betekent dat u helemaal los kunt met rood, wit en blauw!

Bij Feestbazaar hebben we Toppers kleding voor dames, heren en kinderen. Het grootste en goedkoopste aanbod treft u bij ons aan. Hollandse verkleedkleding, disco pakken in de kleuren rood, blauw en/of wit, glitter blousjes, marine jurken, stewardess pakjes en flitsende colberts vormen slechts een klein deel uit het grote assortiment!

Kortom, voor uw toppers kostuum slaagt u 100% zeker bij Feestbazaar. Veel plezier alvast toegewenst!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.