Toppers 2019! Voor welke outfit kies jij?

Toppers 2019! Voor welke outfit kies jij?

De Toppers Concerten vinden dit jaar plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni, en het belooft weer een groots spektakel te worden! Ga jij dit jaar ook naar de toppers? Bekijk ons ruime assortiment outfits, er zit vast iets voor je bij!

DE DRESSCODE TOPPERS 2019

Toppers In Concert bestaat 15 jaar, om dit jubileum te vieren is het thema dit jaar ‘Happy Birthday Party’. De bijbehorende dresscode hangt af van welke plaatsen je hebt. De bovenste ring van de ArenA kleurt rood, de outfits van de gasten op de onderste ring is wit en de gasten op het veld dragen blauw. Zo vormen de outfits van de bezoekers samen de kleuren van de Nederlandse vlag. Deze kleur in combinatie met een ‘touch of gold’ zorgt vast voor een feestelijke uitstraling!

SCOOR EEN RODE, WITTE OF BLAUWE OUTFIT

Het leuke aan een avondje Toppers begint natuurlijk al bij de voorpret van het kiezen van een geslaagde look! Hiervoor zit je goed bij Feestbazaar! Bekijk ons ruime assortiment Toppers feestkleding, ga voor een feestpak, een ruchesblouse of een flitsend paillettenjurkje waarin je de show steelt, alles is mogelijk. Bekijk ons assortiment gesorteerd op kleur en zie direct wat het aanbod is, maak je keuze en plaats je bestelling!

SPECIALE TOPPERS T-SHIRTS

Ook dit jaar hebben we weer speciale Toppers T-shirts in het assortiment! Een mooi t-shirt in de kleur rood, wit of blauw met een gouden Happy Birthday opdruk, speciaal gemaakt voor de Toppers concerten! Bekijk de shirtjes op onze website, maak je keuze en bestel snel! Ga je met een groep naar de toppers? Scoor met elkaar dezelfde outfit en iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen, dat wordt gegarandeerd een gezellige avond om nooit te vergeten.

GOUDEN ACCESSOIRES VOOR DE TOPPERS

Combineer je outfit met gouden accessoires voor de touch of gold. Kies voor een gouden pailletten stropdas, een goudkleurige bril, een gave gouden hoed, een strikje of iets anders, keuze genoeg! Maak je outfit zo net iets feestelijker en specialer. Plaats je bestelling voor 20 uur ’s avonds, en deze wordt de volgende dag al bezorgd! Liever dezelfde dag al van je bestelling genieten? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.