Op je paasbest in een dierenpak van Feestbazaar!

Op je paasbest in een dierenpak van Feestbazaar!

Langzaam aan wordt het weer lente en is het gedaan met het koude weer. Er lopen alweer lammetjes in de wei en de natuur begint weer te ontwaken uit haar winterslaap. Het begin van de lente is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met Pasen! Weet jij al wat je aan doet tijdens deze feestdagen

Paaseieren verstoppen in een paashaaspak

Op steeds meer plekken in Nederland worden paaseieren gezocht. Zo wordt dit op scholen gedaan, doen sportclubs hier vaak aan mee, en ook bij mensen thuis moeten de kinderen steeds vaker op zoek! Maak deze traditie extra leuk door een levensechte paashaas rond te laten lopen! Bekijk ons ruime assortiment paashaas kostuums en konijnenpakken. We hebben iets in iedere kleur en prijsklasse, ga voor een echt mascotte kostuum of houd het simpeler en ga voor een paashaas onesie. Maak de paasdagen onvergetelijk voor de kleintjes met een echte paashaas!

De leukste boerderij dierenkostuums!

Boerderijdieren horen natuurlijk ook echt bij de paasdagen en het voorjaar. Denk aan kippen, koeien, varkens, kuikentjes en nog veel meer! Koop een leuke dierenpak voor je zoon of dochter of trek zelf de stoute schoenen aan en ga verkleed op pad, kinderen zullen dit geweldig vinden! Ieder kind is dol op verkleden en zal zich de koning te rijk voelen in een mooi paashaas pak of een kippenkostuum. Bekijk de ruime keuze, ga voor een konijnenpak of kies een ander dier dat wat origineler is met de paasdagen! Ook leuk: in babymaten verkopen we ook diverse dierenpakjes!

Bestel je verkleedkleding snel en eenvoudig bij Feestbazaar

Bij Feestbazaar ben je voor een paasoutfit maar ook voor andere verkleedkleding en themakostuums aan het juiste adres. Bekijk ons ruime assortiment en scroll door de verschillende categorieën om het ruime aanbod te bekijken. Plaats je je bestelling voor 20:00 uur ’s avonds, dan heb je deze de volgende dag al in huis! Liever dezelfde dag al genieten van je bestelling? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.