Oktoberfest, jetzt geht's los!

De immens populaire tiroler feesten staan weer voor de deur! Met natuurlijk als klap op de vuurpijl het Oktoberfest in Munchen.

De Tiroler - Apres Ski - Oktoberfeesten nemen weer toe, niet gek natuurlijk gezien de tijd van het jaar. Het Oktoberfest in Munchen geldt als grootste Bierfeest ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan zes miljoen mensen bezocht. Het Oktoberfest zal gehouden worden van 21 september tot 6 oktober.

In Nederland vinden er ook enorm veel Tiroler feesten plaats. Van Groningen tot in Maastricht hijst men zich in de traditionele kledingdracht waaronder de bekende Lederhose voor mannen en de Dirndl voor de dames.

Feestbazaar heeft een spectaculair assortiment met een enorme keuze aan Tiroler kostuums en accessoires. Tiroler Hoptpants, sexy jurkjes, lederhosen in verschillende kleuren, we hebben het allemaal. De Heidi pruiken, grijze wolvilt hoeden en oktoberfest bretels mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Veel plezier toegewenst met dit fantastische festijn!

Reacties

  1. Esther Esther

    Ik ben volgende week met vriendinnen in München bij het oktoberfest. Kwam hier bij feestbazaar terecht en moet zeggen dat ik daar geen spijt van heb! De bestelde jurkjes zien er super uit!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.