Koningsdag 2018; Nederland kleurt Oranje! Doe jij mee?

  • Geplaatst op
  • Door Feestbazaar
  • 0
Koningsdag 2018; Nederland kleurt Oranje! Doe jij mee?

Weet jij al wat je gaat doen tijdens Koningsdag 2018? Bezoek je een festival, of ga je in je eigen woonplaats naar een vrijmarkt en genieten van de gezelligheid? Allebei leuk, maar nog leuker in een oranje outfit! Voor een oranje kostuum of een roodwitblauw jurk of outfit zit je goed bij Feestbazaar!

Feestkleding voor Koningsdag 2018

Onze koning brengt dit jaar een bezoek aan het mooie Groningen. Hier doet hij een ronde door te stad en bekijkt en ervaart hij alles wat deze stad in het Noorden te bieden heeft. In deze stad  vinden dan ook vele festiviteiten plaats om dit te vieren. Maar op koningsdag viert natuurlijk het hele land feest, en een passende oranje outfit mag dan natuurlijk niet ontbreken! Wil je iets wat klasse en stijl uitstraalt, maar toch lekker opvalt? Ga dan voor een oranje kostuum, een feestpak met een nette broek en colbert, in het knaloranje!

Volop keuze aan oranje feestartikelen en accessoires

Liever geen zin in een heel oranje pak, of wil je je outfit nog meer opvrolijken? Kies dan voor echte Holland accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een oranje bril, rood-wit-blauw oorbellen of een boa in de kleuren van Nederland! Kies met je vriendinnen voor hetzelfde oranje hoedje, en iedereen ziet direct dat jullie bij elkaar horen! Zo heb je met elkaar een supergezellige dag, de voorpret begint al bij het uitzoeken van de oranje hoed op onze website!

De juiste verkleedkleding maakt Koningsdag helemaal af!

Koningsdag is uitgegroeid tot een nationaal volksfeest waar iedereen aan mee doet! Op deze dag viert iedereen feest en hangt er een uitgelaten sfeer in het hele land. De ideale dag om eens flink los te gaan met een oranje verkleedkostuum. Kies als dame bijvoorbeeld voor een Oud-Holland jurkje met een kapje en een Delftsblauwe print! Voor de heren verkopen we diverse te gekke colberts in het Delfts blauw, rood-wit-blauw of oranje!

Bestel vandaag je oranje pak nog bij Feestbazaar!

Wil je je kostuum razendsnel in huis hebben? Kies er dan voor om je bestelling te plaatsen bij Feestbazaar. Indien je op werkdagen voor 20u de bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Liever dezelfde dag al in huis? Ook Sameday delivery behoort tot de opties, bekijk snel de mogelijkheden! Daarnaast kun je ook je aankoopbedrag nog terugwinnen! Stuur ons een foto toe van je verkleedkleding in actie en wie weet ben jij de gelukkig en win je het aankoopbedrag terug! Bekijk de actiepagina op onze website voor meer informatie!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.