Hollandse kleding en oranje items voor Koningsdag 2019!

Hollandse kleding en oranje items voor Koningsdag 2019!

Op zoek naar een feestelijke outfit voor Koningsdag? Bij Feestbazaar zit je goed! Bekijk onze ruime collectie Hollandse en oranje kleding, er zit vast iets voor je tussen! Daarnaast verkopen we vele soorten accessoires in het rood-wit-blauw en oranje om je outfit op te leuken.

Wat ga jij doen op Koningsdag?

Deze landelijke feestdag is altijd erg populair en wordt door jong en oud gevierd! Koning Willem-Alexander en Máxima brengen dit jaar een bezoek aan Amersfoort, maar natuurlijk is het in de rest van het land ook feest! De dag begint in veel steden en dorpen met vrijmarkten, verder zijn er veel activiteiten voor kinderen gepland en gaan de volwassenen ’s avonds nog even door met feest vieren op de vele festivals en feesten die worden georganiseerd!

Rood-wit-blauw jurkjes en oranje kostuums

Op Koningsdag wil je er natuurlijk feestelijk uitzien! Kies voor een oranje outfit en je bent helemaal in thema! Een oranje 3-delig feestpak staat nooit verkeerd, of een gave ruchesblouse in de kleur van ons koningshuis. Voor dames hebben we ook veel oranje kleding in het assortiment, kies bijvoorbeeld een oranje petticoat en combineer deze met rood-wit-blauwe beenwarmers voor een extra leuk effect, of kies voor een Delfsblauw jurkje, Hollandser kan het niet worden!

Koningsdag accessoires

Liever geen hele oranje outfit maar wel wat leuke Holland accessoires? Die hebben we ook voldoende in onze feestwinkel! Kies voor een oranje hoed, een rood-wit-blauw stropdas, een boa of Hawaii krans in de kleuren van Nederland of zet een oranje zonnebril op. Trek lekker je eigen kleding aan, maar maak je outfit toch net iets specialer met leuke items in het rood-wit-blauw en oranje!

Bestel je Koningsdag outfit bij Feestbazaar

Bekijk ons assortiment en bestel jouw koningsdag kleding vandaag nog! Bestel je voor 20:00 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Liever je bestelling dezelfde dag al in huis? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden. Plaats je bestelling vandaag nog en geniet van een gezellige Koningsdag in een topoutfit!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.