Geef deze zomer een tropische party in Hawaiiaanse sferen!

Geef deze zomer een tropische party in Hawaiiaanse sferen!

In de zomer is het tijd voor een tropische party! Zeker als het kwik stijgt en de zon heerlijk schijnt heeft iedereen wel zin in een gezellige Hawaii party! Geef het feest in de tuin en versier deze en jezelf zodat iedereen zich op een tropisch eiland waant!

Bekijk de ruime keuze Hawaii kransen

Natuurlijk mag de Hawaii kransbij een echte Hawaii party niet worden vergeten! Koop er een voor al je gasten en geef ze deze bij binnenkomst, of versier de feestlocatie met de gezellige kransen! Ga voor regenboog exemplaren of kies voor een andere kleur die de boel lekker opvrolijkt! Ook kun je er voor kiezen om de mannen een kleur te geven en de dames een andere kleur, dat ziet er extra gezellig uit!

Scoor de leukste opblaasartikelen!

Opblaasartikelen maken een zomerse party nog gezelliger! Kies bijvoorbeeld voor opblaasbare flamingo’s of zet een opblaasbare palmboom in de hoek. We hebben ook opblaasbare items voorzien van een koelruimte in het assortiment. Zo heeft het leuke opblaasartikel ook nog een functie en houdt het de drankjes heerlijk koud!

Diverse soorten Hawaii versiering

Naast opblaasartikelen verkopen we nog diverse andere gave Hawaii versiering. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gave slipper slinger, een Aloha banner of een te gek selfie frame om heerlijke tropische plaatjes te schieten, zeker weten dat al je gasten gegarandeerd op de foto willen! Kies verder voor Hawaii vlaggenlijnen, tafelkleden en leuke flamingo bekertjes voor een feestelijke uitstraling van je party!

Hawaii blouses en Hawaii rokjes om het af te maken!

Bij een Hawaii party hoort uiteraard ook een goede Hawaii outfit. Ga voor de traditionele Hawaii blouse en je zit al gauw goed! We verkopen diverse exemplaren, de ene nog bonter dan de andere! Voor de dames hebben we sexy Hawaii rokjes en kokosnoot tops in het assortiment, maar ook leuke jurkjes, voor ieder wat wils! Vervolgens kun je je outfit nóg geslaagder maken door te kiezen voor leuke accessoires zoals een cocktail bril of een Hawaii bloem voor in de haren.

Bestel al je tropische items snel en eenvoudig bij Feestbazaar!

Alles wat je nodig hebt om van jouw Hawaii party een gegarandeerd succes te maken vind  je bij Feestbazaar! Indien je doordeweeks voor 20u je bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis en kan het feest beginnen! Liever dezelfde dag al beginnen met versieren? Ook sameday delivery behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de ruime keuze en plaats vandaag  nog een tropische bestelling!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.