Feestbazaar, Nr.1 in pietenpakken

De zwarte pieten pakken vliegen over de toonbank. Het jaarlijkse volksfeest lijkt populairder dan ooit! En laten wij nu net het grootste, goedkoopste en meest unieke aanbod van NL hebben.

De afgelopen periode is er een hevige discussie losgebarsten omtrent de zwarte piet. VN-onderzoeker Verene Shepherd, minister-president Mark Rutte, Tweede Kamerleden, acteur Erik van Muiswinkel en Sesamstraatacteur Aart Staartjes mengden zich allen in de discussie rond het voortbestaan van Zwarte Piet. Op een gegeven moment leek heel Nederland het over niets anders te hebben.

 

Vanzelfsprekend steunen wij de Piet, net zoals wij andere grote en gezellige (volks)feesten ook alleen maar toejuichen! En daarom hebben we voor dit jaar weer een enorm groot en veelzijdig assortiment aan Zwarte Pieten kostuums samengesteld. Zowel voor kind, man als vrouw vind je schitterende kleding in de meest uiteenlopende modellen en kleurencombinaties. Trots zijn wij op het nieuwe dames pietenpak, toch wel een pareltje onder de pietenkostuums! Verkrijgbaar in vier mooie kleurencombinaties en voorzien van mooie afwerkingen.

 

Al vanaf €35,95 beschik je over een stoer 4-delig (!) zwarte pieten pak! Goedkoper tref je het niet aan. Voor deze spectaculaire prijs ontvang je een kostuum welke bestaat uit een jasje, broek, pet en kraag. Er zijn kostuums verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, voor ieder wat wils!

 

Naast het sinterklaaspak en de pietenpakken hebben wij verder alle accessoires die nodig zijn om het feest compleet te maken. Zwarte pieten pruiken, veren, schmink en natuurlijk een jute zak en roe! Kortom, voor uw sinterklaasfeest slaagt u gegarandeerd bij FeestBazaar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden