Een carnavalspruik maakt je feestkleding compleet!

Een carnavalspruik maakt je feestkleding compleet!

Een mooi kostuum is natuurlijk een must voor een verkleedfeestje, maar een carnavalspruik maakt je outfit pas echt helemaal af! Lees deze blog en bekijk de uiteenlopende mogelijkheden van de feestpruik!

Ruim assortiment carnavalspruiken bij Feestbazaar

Voor ieder themafeest vind je bij ons de juiste pruik! Of je nu op zoek bent naar een Jack Sparrow pruik, een Tina Turner Pruik of een grote clownspruik in allerlei kleuren, keuze genoeg! Kies leuke carnavalskleding uit en ga vervolgens op zoek naar een carnavalspruik die hierbij matcht om je look compleet te maken!
 

Ga voor een zwarte, bruine of blonde pruik!

Altijd al benieuwd geweest naar hoe het is om een andere haarkleur te hebben? Hier kun je eenvoudig achter komen door een pruik op te zetten! Kies voor een pruik in een natuurlijke kleur zoals een blonde pruik, maar je kunt natuurlijk ook voor een knalroze, blauwe of groene pruik gaan! Ga van kort naar lang haar, of juist van lang naar kort en zie er een avond compleet anders uit dan normaal!
 

Zet een afro pruik op voor een discofeestje!

Weleens gedroomd van een groot afrokapsel? Dit is je kans! Zet gewoon een pruik op en in één klap heb je een megakapsel! Kies voor een extra grote afro pruik voor een imposant effect! We verkopen de pruiken in verschillende kleuren, van simpel zwart tot felle neonkleuren! Maak je disco outfit extra compleet met een supergave afro pruik!
 

Ook herenpruiken zijn vertegenwoordigd

Heren opgelet! We hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten heren pruiken! Denk bijvoorbeeld aan New Kids pruiken in verschillende kleuren, ideaal voor een foute party! Liever wat stoerder? Ga dan voor een stoere rocker pruik of een Elvis pruik! Combineer de feestpruik met jouw feestkleding en je look is helemaal af!
 

Maak je zoon of dochter blij met een kinder pruik!

Voor kinderen hebben we ook diverse leuke pruiken in het assortiment! Denk bijvoorbeeld aan een Pippi Langkous pruik, een indianenpruik met tooi of een clown kinder pruik! Ook hebben we mooie glamour pruiken voor kinderen in het assortiment, met lang gekruld haar, perfect voor bij een mooie prinsessenjurk!
 

Bestel je feestpruik bij Feestbazaar!

Feestbazaar heeft een ruim assortiment aan feestpruiken en je zult vast vinden wat je zoekt! Als je je bestelling voor 16:00 plaatst, heb je je pakket de volgende dag al in huis! Liever dezelfde dag? Same delivery is ook mogelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.