Dirndls en lederhosen voor het Oktoberfest!

Dirndls en lederhosen voor het Oktoberfest!

Ieder jaar vindt in het Duitse München het grootste bierfestival van de wereld plaats. Aan lange tafels wordt bier gedronken uit grote pullen en wordt het Oktoberfest gevierd. Dichter bij huis kun je tegenwoordig ook terecht als je zin hebt in een echt bierfeest. Ook in Nederland zijn Oktoberfesten in opkomst en vindt op steeds meer plekken een Oktoberfest plaats. Natuurlijk kun je op zo'n feestje niet verschijnen zonder lederhosen of dirndl jurk, hiervoor kun je uitstekend terecht bij Feestbazaar!

Koop je lederhosen met geruite blouse bij Feestbazaar

Op een echt Oktoberfest draagt iedere man een authentieke lederhose. Deze broek reikt tot op of over de knieën en wordt van oudsher omhoog gehouden door originele bretels die aan de broek vastzitten. Met een Tiroler broek is je outfit nog niet af, deze wordt gecombineerd met een geruite blouse in kleuren naar keuze en ook tiroler kousen mogen niet ontbreken.

De dames trekken een dirndl of tiroler jurk aan!

Iedereen kent de bekende Tiroler jurken wel! De authentieke modellen hebben een strak aangesnoerd bovenlijf en een wijder uitlopende rok, vaak voorzien van een schort. De dirndls hebben vaak een geruite print en hebben de kleuren van de streek waar de meisjes die ze dragen vandaan komen. Van oudsher zit het zo, maar als jij naar een Oktoberfest gaat kan alles! Ga voor een tirolerjurkje dat helemaal roze is! Of voor een heel sexy kort exemplaar dat je combineert met hoge kousen met een strik op je bovenbeen. Daarnaast hebben we voor dames ook diverse sexy lederhosen in het assortiment, net even wat anders maar net zo leuk!

Haal zelf Oktoberfest decoratie in huis voor een gezellig bierfeest!

Haal Oktoberfest naar je eigen huis en geef een geweldig bierfeest! Bekijk ons assortiment aan diverse Oktoberfest vlaggetjes, ophangborden, ballonnen en diverse andere versiering. Hang opblaasbare bierpullen aan het plafond en iedereen zal zich thuis voelen! We zien tegenwoordig steeds meer Tiroler feesten thuis, in de kroeg of bij een vereniging. Een leuke decoratie maakt het meteen al sfeervol! Met daarnaast wat schlagermuziek en pullen bier erbij kan het feest niet meer stuk!

Een ruim assortiment en razendsnelle levering bij Feestbazaar

Dirndl jurken en andere benodigdheden voor een knallend Oktoberfest kopen doe je bij Feestbazaar. Bij ons zul je alles wat je met dit jaarlijks terugkerende festijn nodig hebt vinden. Naast de echt benodigde zaken zoals Tiroler broeken en Tiroler jurken verkopen we ook diverse accessoires. Denk aan Oktoberfest hoeden, Heidi pruiken, Tiroler sokken en een Dirndl sieradenset! Bekijk ons ruime assortiment en plaats snel een bestelling. Voor 16:00 bestelt betekent dat je je pakket al de volgende dag in huis hebt! Dezelfde dag al een feest op de planning? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.