Carnaval 2019 komt er alweer aan!

Carnaval 2019 komt er alweer aan!

Het is alweer bijna carnaval! Dit jaar valt carnaval laat, pas begin maart, van 3 tot en met 6 maart is het zo ver! Kun jij het nog afwachten? En belangrijker: weet je al hoe je verkleed gaat dit jaar? Doe hieronder inspiratie op met geweldige thema’s en kostuums die ieder jaar weer populair zijn, en de nieuwste hits die dit jaar in opkomst zijn!

La Casa De Papel overal en Orange Is The New Black gevangenispak

Bijna iedereen is bekend met deze series en heeft ze gebingewatched! Met carnaval kom je uit je luie stoel, heb je geen tijd om series te kijken en is het dagenlang feest. Maak carnaval extra leuk door verkleed te gaan als je favoriete tv of serie personage. Denk bijvoorbeeld aan een oranje gevangenispak zoals in Orange Is The New Black, of kies voor het bekende overall met masker uit de hitserie La Casa De Papel.

Foute jaren 80 trainingspakken

Trainingspak in felle kleuren blijken ieder jaar weer populair te zijn. De voordelen van zo’n kostuum is dat het lekker makkelijk aan te trekken is, en daarnaast blijf je heerlijk warm in zo’n pak. Dit jaar hebben we wat nieuwe modellen aan ons assortiment toegevoegd, onder andere een gaaf mintgroen model! En een hele fout trainingspak met felle kleuren! Bekijk ons volledige assortiment trainingspakken op onze website.

Andere populaire verkleedkleding

Kostuums die het ook altijd goed doen zijn onze bierpakken, hierin val je lekker op en iedereen weet gelijk wat jij wilt drinken! Het Max Verstappen Formule 1 kostuum is ook populair en wordt veel aangeschaft door carnavalsgroepen. Voor dames blijven hippie jurkjes en neon gekleurde jaren 80 jurkjes populair, ook stoerdere pakjes zoals een sexy leger kostuum of een politiejurkje worden veel verkocht.

Bestel je outfit vandaag nog bij Feestbazaar

Zorg dat je op tijd je carnavalskleding in huis hebt en plaats vandaag nog je bestelling bij Feestbazaar. Als je voor 20 uur ’s avonds de bestelling plaatst heb je deze de volgende dag al in huis! Same day delivery behoort ook tot de mogelijkheden! Ga een geweldige carnaval tegemoet in een super outfit van Feestbazaar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.