Carnaval 2014, ook van de partij?

Zo langzamerhand komt het steeds dichterbij, carnaval 2014! Met een spectaculair aanbod kunnen we weer vele mensen verblijden met unieke, goedkope en hilarische carnavalskleding.

In alle uithoeken van het land wordt carnaval gevierd. Feestende mensen in sfeervolle kroegen en tenten in de meest uiteenlopende carnavalskostuums. Van foute Pooier verkleedkleding tot een jaren 80 trainingspak en van de dieren carnavalskleding tot de ondeugende verpleegster – en dokter pakjes. Alles komt samen tijdens Carnaval en zorgt daarom voor een unieke en onvergetelijke sfeer!


Feestbazaar heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt en daarom is het aanbod nu nog groter en aantrekkelijker! Voor alle denkbare carnavalthema’s is het assortiment gigantisch te noemen. Niet onbelangrijk is dat we de scherpste prijzen hanteren! Wilt u voor een grote groep bestellen? Neem dan even contact met ons op voor een eventuele groepskorting. We kunnen grote aantallen leveren dus het leveren van meerdere stuks aan carnavalkostuums is geen probleem!


Zowel voor man, vrouw als kind is er enorm veel carnavalskleding beschikbaar. Voor de heren de altijd populaire boevenpakken, tarzan kostuums, de stoere cowboy carnavalspakken of de foute travestieten verkleedkleding! De dames kunnen hun lol niet op in de foute nonnenpakjes, stewardessen kleding, sexy braziliaanse feestkleding of zusterspakje! Ook voor de jongens en meisjes is er een overvloed aan verkleedkleding voor carnaval 2014.


Veel plezier alvast toegewenst! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden