Welkom thuis versiering


Nr.1 in Welkom Thuis versiering

Je hebt iemand moeten missen, maar die persoon komt weer terug naar huis. Is je kind een jaar naar het buitenland geweest? Je moeder komt weer thuis uit het ziekenhuis? Wat de reden ook is of hoe lang je iemand ook hebt moeten missen, we zijn blij dat jullie weer herenigd zijn! Wat dacht je ervan om die persoon warm te onthalen met mooie “welkom thuis” versiering? Het welkomstcomité van Feestbazaar.nl heeft een groot assortiment met ballonnen, vlaggen, slingers, spandoeken om een warm welkom te regelen.


Hoe heet je iemand een echt warm welkom?

Of je je Welcome Home party nu een romantisch tintje wil geven, grappig, kleurrijk of met een Hollandse flair (omdat een zoon, dochter, partner of familielid in het buitenland is geweest, bijvoorbeeld), Feestbazaar.nl heeft de feestartikelen die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan versiering en decoratie in de vorm van:

  • Een welkom thuis ballon (folie of regulier)
  • Een welkom thuis vlag of banner
  • Verschillende soorten welkom terug slingers
  • Een vrolijk welkom thuis spandoek
  • ‘Welkom thuis’ vlaggetjes voor een extra feestelijk tintje
  • Effen ballonnen in een groot scala aan kleuren voor de extra feestelijke vibes


Het feestje begint al voordat je thuis bent

Een welkom thuis feestje kan al beginnen op de luchthaven, als de persoon die je hebt moeten missen het vliegtuig uit stapt, de terminal door gaat en dan – eindelijk, eindelijk! – bij jou aankomt. Wat is er nu mooier als het eerste dat diegene ziet een spandoek is met “welkom thuis” eronder en jijzelf die enthousiast op en neer springt? We kunnen de tranen van blijdschap al bijna zien. Mensen die elkaar lange tijd hebben moeten missen; het is een mooi, maar meestal super emotioneel weerzien.


Extra thema

Een welkom thuis feestje kun je een extra thema geven, afhankelijk waar de persoon van terugkomt. Is je zoon of dochter een tijd lang voor een studie, stage of tussenjaar nar het buitenland geweest? Overweeg dan een extra Hollands tintje, met ballonnen in rood wit en blauw of onze folieballonnen met Delftsblauw, Hollands thema . Vergeet de hapjes niet, met de kaas, worst, drop en pindakaas en andere snacks die in het buitenland niet te krijgen zijn!

Het is in ieder geval belangrijk dat degene die je hebt moeten missen, zich snel weer thuis voelt. Met een welkom thuis feestje is die eerste stap al makkelijk gezet. En daar helpt te gekke Welkom Thuis Decoratie natuurlijk enorm bij!


Feestbazaar: de nummer 1 in feestartikelen

Via onze website shop je heel gemakkelijk de beste artikelen voor een warm welkom thuis. Bestellen op Feestbazaar.nl is snel en betrouwbaar. Last-minute welkomstfeest? Bij Feestbazaar.nl is dat geen enkel probleem, want als je voor 23:59 bestelt, heb je je party items morgen al in huis (met uitzondering van zon- en feestdagen). Je kunt zelf kiezen voor een bezorgdatum, afhaalpunt, en bovendien gaat betalen heel simpel en kan ook heel makkelijk achteraf. Boven de € 50,- betaal je zelfs geen verzendkosten. Heb je ergens vragen over? Kijk dan op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op als je antwoord er niet bij staat. Wij helpen je graag! Veel plezier gewenst met jouw Welkom Thuis Versiering!