Geschenkdoosjes


Geschenkdoosjes nodig? Bekijk ons aanbod!

Misschien ken je Feestbazaar van ons enorme aanbod aan feestartikelen. Denk bijvoorbeeld aan verkleedkleding voor alle denkbare evenementen, zoals Carnaval, Halloween, maar ook voor betaalbare bruidskleding ben je tegenwoordig bij ons aan het juiste adres. Bovendien beschikken we over allerlei attributen om je outfit mee te verrijken of andere accessoires om de belangrijke dagen in het leven te vieren, zoals verjaardagen en geboortes. Maar wist je ook dat je bij Feestbazaar.nl terecht kunt voor geschenkdoosjes? Wij leggen jou uit wat het zijn en waar je ze voor kunt gebruiken.

Wat zijn geschenkdoosjes?

We zijn allemaal bekend met inpakpapier wanneer we iemand een cadeau geven. Inpakken kan nogal een uitdaging zijn als het cadeau een gekke vorm heeft of als je twee linkerhanden hebt. Want zeg nou zelf, het lukt niet vaak om een cadeau thuis net zo netjes in te pakken als in de winkel. Daar hebben we gelukkig wat op bedacht. Om het je gemakkelijk te maken, kun je ook kiezen voor geschenkdoosjes: doosjes die je gemakkelijk in elkaar kunt vouwen en waar je een cadeau in kunt doen. Ze zijn te verkrijgen in alle kleuren, vormen en maten, ideaal toch?

Wat voor geschenkdoosjes zijn er allemaal?

Bij Feestbazaar hebben we een groot assortiment aan geschenkdoosjes. Je kunt ze in allerlei maten bestellen, waardoor er altijd een is die om jouw cadeau heen past. Ook heb je verschillende keuzes in vorm, kleur en opmaak. Van simpel wit en vierkant, tot ronde vormen met glitters en prints of herkenbare voorwerpen voor specifieke gelegenheden. Hieronder staan wat voorbeelden van geschenkdoosjes:

  • Wit en vierkant met gouden rand
  • Snoepblikken
  • In de vorm van een hartje
  • In de vorm van een kinderwagen
  • Met teksten erop
  • Groot en vierkant met een gleuf
  • Met aanvullende accessoires

 

Wanneer heb ik een geschenkdoosje nodig?

Geschenkdoosjes kunnen handig zijn als je zelf geen held bent met het netjes inpakken van cadeaus. Maar het kan ook een goede aanvulling zijn als je jouw cadeau een leuke uitstraling wilt geven. Het geeft net dat kleine beetje extra aan een cadeau bij een speciale gelegenheid. Iedereen herkent wel de situatie dat je niet precies weet waar je iemand blij mee maakt. In dat geval wordt er vaak gekozen om een geldbedrag of cadeaukaart te geven: een praktisch cadeau, maar hoe maak je dit creatief? Door geschenkdoosjes te gebruiken geef je het cadeau meteen een leukere uitstraling. Wil je bij de geboorte van een kind een geldbedrag geven, omdat je niet precies weet wat de ouders al hebben gekregen? Doe het geld in een kleine, kartonnen kinderwagen en het cadeau is meteen veel leuker om te geven én om te krijgen!

Daarnaast is het heel handig als je met een groep een cadeau wilt geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote geschenkdoos waar iedereen wat in kan doen, zoals een mooie, bedrukte doos met gleuf waar iedereen zijn persoonlijke kaart in doet. Tot slot worden geschenkdoosjes gebruikt als bedankje aan deelnemers of gasten. Wil je na je bruiloft aan alle gasten wat kleins meegeven als bedankje voor hun aanwezigheid? Met een mooie verpakking hebben jouw gasten een leuke herinnering voor thuis die ze misschien wel willen bewaren. Voor dergelijke gelegenheden verkopen wij de meeste geschenkdozen in sets van 5 tot 10.

Kortom, kiezen voor geschenkdoosjes is een makkelijke en leuke oplossing om jouw cadeau aan te kleden. Bekijk op onze website het meest uitgebreide aanbod!