Steampunk maskers


Koop je Steampunk Masker bij Feestbazaar!

Op zoek naar een echte eyecatcher om je Steampunk outfit compleet te maken? Kies dan voor een gaaf masker helemaal in de Victoriaanse Steampunk stijl. Deze bijzondere stijl kenmerkt zich door het gebruik van veel koper- en bruintinten en het gebruik van tandwieltjes, radartjes en andere technische items uit de stoomtijd. De stijl is momenteel erg populair en doet het zeker goed op een themafeestje. Het is origineel en je creëert eenvoudig een opvallende look.

Maak je Steampunk kleding af met de juiste Steampunk Accessoires

Bekijk onze Steampunk jurken en pakken, we hebben een ruime keuze prachtige kostuums die helemaal passen binnen het Steampunk thema. Maak je look af met leuke accessoires die echte blikvangers kunnen zijn. Denk aan een Steampunk hoed, een opvallende Steampunk bril die aan een vliegeniersbril doet denken en vergeet het Steampunk masker niet. Een masker maakt je uitstraling mysterieuzer en maakt je onherkenbaarder!

Bekijk onze collectie Steampunk Maskers

We hebben vele soorten Steampunk maskers in het assortiment, gemaakt van verschillende materialen, maar allen met een koperlook. Dit zorgt voor een luxe uitstraling! Ook zijn er maskers die voorzien zijn van kant voor een zachter effect. Kies voor een oogmasker, een masker dat je gezicht helemaal bedekt, of een masker dat de helft van je gezicht bedekking geeft. 

Wil je je Steampunk Masker morgen al in huis hebben?

Bestel dan bij Feestbazaar! We leveren razendsnel, indien je vandaag bestelt heb je je pakket de volgende dag al in huis. Zo weet je zeker dat je je artikelen op tijd hebt voor je feestje en hoef je je daar niet druk om te maken! Wil je iets bestellen dat niet direct voorradig is? Neem dan even contact op, vaak kunnen we niet voorradige artikelen toch binnen enkele dagen verzenden. Zo heb jij je Steampunk Masker snel in huis en kan het feest beginnen!